Marina Geli presideix la presentació de la llista del PSC

Política

Aquest dissabte a la sala l'Estació de Cassà de la Selva ha tingut lloc l'acte de presentació de la candidatura socialista a les eleccions del proper dia 22.

L'Agrupació del PSC de Cassà ha tingut un cop més com a "madrina" la presidenta del partit a la demarcació gironina, l'exconsellera Marina Geli, qui ha refermat el seu suport i estimació envers els seus companys cassanencs, segons una nota de l'agrupació cassanenca.

Amb una elegant i bonica presentació a càrrec de Carmina Puig, parlà a continuació Eduard Cienfuegos, segon de la candidatura i primer secretari de l'agrupació local, el qual hi posà un major èmfasi en els valors que guien els socialistes, i en la tasca que s’hauria de continuar fent si entren al govern, valorant en primer lloc el fet laboral i la formació i qualificació dels treballadors.

 Rebé el relleu la senyora Marina Geli, qui tot i estar sol·licitada per a la manifestació convocada per a la mateixa hora a Barcelona en protesta de les retallades en temes socials per part de l'actual govern de la Generalitat, no ha volgut faltar a la seva cita a Cassà, on s’hi sent com a casa i reconfortada per les mostres afectives que aquí rep.

 Tant l'Eduard com la Marina han dedicat bona part de la seva intervenció a destacar la categoria humana, professional i política del candidat, en Miquel Àngel Chamorro, veritable  artífex d'aquest equip de persones, homes i dones, veterans i joves, que de manera ben equilibrada i amb una excel·lent base professional i cívica conformen la seva llista.

 Finalment ha parlat qui per segona vegada encapçala la llista del PSC a Cassà, en Miquel, qui ha donat un repàs a la tasca feta, als projectes en marxa i destacant que per anar bé necessitarien d'una segona legislatura per acabar de dur-los a terme, amb l'esment molt detallat de les actuacions a les àrees de la responsabilitat dels dos regidors socialistes: Educació, Esports, Governació, Cultura i Comunicació, i tenint una consideració envers el seu company, en Xavier Romero, qui a voluntat pròpia tanca la llista i ha promès la seva disponibilitat i servei com un company més per al futur.

Per cloure l'acte, Miquel ha presentat a tots els components de la seva candidatura, tot dedicant a cadascun d'ells i elles unes paraules personals i de reconeixement dels seus valors i del grau d’implicació de tots en l'equip.

Tots els assistents ha estat obsequiats amb un generós refrigeri preparat per un conegut restaurant local, moment que s'ha aprofitat per continuar departint tots plegats en mig d'una companyonia  i d'un ambient familiar i d'amistat que és el que segurament més destaca d'aquest col·lectiu cívic i polític cassanenc, segons conclou la informació facilitat pel PSC.

Comentaris

Marià Montsunyer Cassà de la Selva
13.

És un plaer poder mantenir una conversa amb divergències amb vosté, segurament ens posariem d'acord en moltes coses

pimpampum bocadito de atún
12.

Fa falta que ara que s'acosten les eleccions tothom tregui els draps bruts de casa?
No és per res però el que s'hauria de fer és mirar pel poble enlloc d'anar-se esbatussant a l'últim ple, o mirar qui fa millor presentació per aconseguir vots...quan de sobres és sabut que el poble no sap què votar...Només aquells que són afèrrims a un partit ho tenen clar però i la resta?
Votar CiU què ens soluciona si l'última vegada els varen treure del govern?
Votar ERC quan s'han dedicat a endeutar encara més el poble i guarden les factures en un calaix de l'ajuntament pel nou govern....
Votar PSOE perquè? si l'única cosa que fan és llepar el cul als altres partits per aconseguir està al govern?
Votar PP sí home només ens faltaria això...
Votar SI és un grup jove que es mereix un cert respecte però no sé si estan preparats per governar...
La millor solució?deixar el vot en blanc...Després sí que tindríem poblemes però ara per ara haurem de continuar reflexionant per saber què és el millor

uffffffffffffff !!!!!!!! Cassà de la Selva
11.

Hi ha persones que practiquen o volen practicar el despotisme il•lustrat. No us enganyeu tots tenen draps bruts CiU, ERC, SI i fins hi tot ICV. En fi..... el despotisme, encara que il•lustrat, continua essent despotisme.

Pere Bosch
10.

Gràcies PSOE per obrirme els ulls. Ara, vist que voti qui voti faran amb el meu vot el que vulguin fora del poble votaré a la persona que consideri millor dins el poble.

Salvador Cassà de la Selva
9.

Des d'on s'ha escrit aquesta crònica, des del carrer Nicaragua?

Comenta aquest article