Els candidats d'ERC presenten el projecte que encapçala Carles Casanova

Política

Una representació de vuit dels vint-i-tres membres de la llista d'Esquerra Republicana de Catalunya ha estat la responsable de presentar alguns dels trets més fonamental del programa d0ERc en l'acta celebrat aquesta tarda al local electoral a l'antiga cooperativa de Cassà.

Amb una presentació dinàmica i original, els candidats han anat exposant els motius que els havien portat a donar suport a la candidatura de Carles Casanova i esbossaven alguns dels punts del programa.

Martí Vallès ha parlat d'urbanisme i veïnats; Marc Pinsach, d'esports, Norma Camarilles, de serveis socials, Xavier Tarrés, d'entitats, Simona Croitoru, de les relacions amb els ciutadans, Alba Gonzàlez, de joventut, Meritxell Rabionet, de comunicació i participació i Antoni Mas, de cultura.

En el resum de les intervencions, Carles Casanova ha exposat els quatre grans eixos que integren la proposta d'ERC i ha remarcat el treball realitzat per la gent de la candidatura i dels simpatitzants del grup que han col·laborat en l'elaboració d'un programa que confia que els serveixi per assolir el govern municipal.

Casanova ha destacat el compromís, treball, sinceritat, franquesa, humilitat i autocrítica del seu equip que ha assegurat que per davant de tot posarà el respecte a les persones.

Comentaris

CincGen Cassà
5.

sí... d'acord amb tu, se'ls ha d'agrair... però sense oblidar que han governat... però no totes les regidories... que aquesta legislatura ha sigut governada, els tres últims anys, per tres partits, així que se'ls ha d'agrair a tots tres, no només ha governat Esquerra.#2

Sant Martí
4.

Doncs a mi hi ha una cosa que m'ha agradat per sobre de tot: han fet la presentació sense la necessitat de tenir alguna patum tipus Duran i Lleida, Geli, Boada o Viva Honduras Trillo. La importancia la té l'equip, des del primer fins a l'últim.

Ups! cassà
3.

Per cert: el local ja estava amb la cobertura d'assegurança obligatoria per espectacles?? Jo crec que no (opinió personal) Comencin donant exemple.

Bon ALcalde??

Millor que ho digui el poble el dia 22 i permetim que jo dubti de vostés.

PD:
Molt be allò de la autocritica, però ben be no era això el que varem parlar. Autocritica es: valorar la feina i reconeixer que és el s'ha fet bé o malament..

M. DOLORS CASSÀ DE LA SELVA
2.

He anat seguint les presentacions dels diferents grups que es presenten a les properes eleccions. Per a mi les propostes més honestes les han fet els membres d'Esquerra, gent del poble coneguda de tothom, implicats en totes les activitats socials, culturals i esportives de la vila. Res de promeses que no es podran complir per manca de pressupost i si la suficient humilitat per reconèixer que no tot s'ha fet bé ni tot ha sortit com hom desitjava i sobretot tenint en compte que han hagut d'acabar, amb pressupostos retallats, coses iniciades per anteriors consistoris. El detall, crec que molt important, de donar la veu no als capdaventeres de la llista sinò als darrers i fins i tot als suplents. Crec que es mereixen, ara que han superat les dificultats de l'anterior etapa, que els hi fem confiança amb el nostre vot.

Comenta aquest article