SI aposta per mantenir-se a l'oposició

CiU podria governar en solitari

Política

El grup de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), que va obtenir un regidor a Cassà no pensa repetir el tripartit que en l'anterior legislatura va donar  tres anys de govern a ERC ni tampoc donar la majoria a CiU ja que ha decidit mantenir-se a l'oposició.

El comunicat oficial de SI diu el següent:
"Des  de Solidaritat Catalana Per La Independència volem donar a conèixer la nostra posició respecte als pactes de Govern de la propera legislatura, i en aquest cas anticipar que:

- Després de reunir-nos amb tots els grups polítics amb representació al ple del nostre poble, i tenint  en compte les nostres credencials polítiques, hem decidit mantenir-nos com a força ponent a la oposició.

- En conseqüència ens posicionem a favor d'un govern de minoria per part de CiU, que al cap i a la fi ha estat la força més votada pels nostres con vilatans, tot donant força a un nou govern on el diàleg constant entre grups primarà per sobre de l'individualisme partidista del grup més votat, doncs a l'hora de prendre decisions pel poble hauran de tenir molt presents les opinions dels altres partits de la oposició.

- No cal dir que ens comprometem a què es compleixi la totalitat del nostre programa i que recolzarem totes les propostes que s'assimilin a les nostres, així com també frenarem les propostes que creiem inconvenients pel nostre poble."

Comentaris

mathews cassa de la selva
6.

Esperem que no feu com l'hernandez jr (els nens) que tambe a 400 vots, el mateixos que els vostres, curios,osigui el nens, osigui, res no ha canviat, i set messos despres (com que no es fara res,x q tot sera no al que volgui fer CIU) tornarem a fer una mocio de censura i tripartit al canto.Que farem de tant enrronar. Ho estic esperant , que sera per Nadal o per Carnestoltes el nou tripartit ?? O en chamorro pactara amb CIU ?? Tambe es possible. Res a canviat.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1regidor cassà
5.

Molt bé nois, ara us tocarà aguantar com els d'esquerra i socialista us diuen de tot per no readitar un tripartiut, és que us heu begut l'enteniment eeeee amb els GRANS resultats que han tingut els tripartits a tot catalunya....
A mi em semlba molt bé que no doneu suport a un ni a altres (mireu que li va passar an Chamorro) a més, el 22M la gent va decidir, ja sabem qui volen que governi, que ho faci però sol.
En el fons es tracta de ser fidels als 400 vots i mirar el millor pel poble, això només ho fareu complint el màxim possible dels punts del vostre programa.
Salut i independència!

conegut
4.

Me llena de orgullo i satisfación... Perdó però després de un quants dies de intensa espera, crec que la veu dels votants ha estat respectada. Potser SI que sereu el raonament politic i el partit veritablement transversal. No parleu de dretes ni esquerres, tots tenim un lloc dins aquest front comú que es aconseguir el millor per el nostre pais. Començar amb principis es dur i dificil, respectar la decisió del poble es el gest que vos honora. Andavant nois, anem cap a Itaka!!!

Ara! cassà
3.

La mare de déu quins plens més divertits ens esperen.Reciclatex?o ordinadors gratis com a Extremadura?.Ens baixem el sou tots plegats un 30%?.Que dius que hi ha a dins del calaix?

franc Cassà
2.

Molt bé nois estic orgullòs de les vostres decissions , són les més correctes que podieu decidir , espero que de continuar aixìns amb 4 anys majoria absoluta.
QUE N'APRENGUIN !!!!!!!

Comenta aquest article