Enric Bagué (CiU) serà alcalde de Cassà

Política

Un cop confirmada la postura de SI, Enric Bagué (CiU) serà investit alcalde de Cassà en el ple del proper 11 de juny. En principi ho farà amb els sis vots dels regidors de CiU però no es descartable un acord amb el regidor del PSC, Miquel Chamorro.

Durant aquesta setmana els caps de llista de les quatre formacions que han obtingut representació a l'Ajuntament de Cassà han mantigut diverses reunions en les que s'ha descartat un pacte entre les dues forces més votades (CiU i ERC) per fer un govern fort per als propers quatre anys.

Un cop feta pública la postura de SI de mantenir-se a l'oposició, es desmantella la possibiitat d'un pacte a tres entre PSC, ERC i SI amb la qual cosa CiU ja té assegurada l'alcaldia, pel fet de ser la força més votada, encara que no tingui majoria de regidors.

El fet que el representant del PSC hagi fet una valoració molt negativa dels seus resultats no descarta que Miquel Chamorro pugui tornar a entrar a l'equip de govern en aquest cas al costat de CiU tot i les manifestacions contràries a aquest pacte abans de les eleccions.

Enric Bagué, amb sis o set vots a favor, serà investit com alcalde de Cassà en el ple del proper 11 de juny que està previst que se celebri a les 12 del migdia.
Subsituirà en el càrrec a Carles Casanova, que ha ocupat la batllia en els darrers tres anys, i serà el segon alcalde d'Unió Democràtica que haurà tingut Cassà en el present període democràtic després que també ho fos M. Dolors Godoy en el període 1979-1983.

Comentaris

David
35.

Hi ha un comentari molt repetit que algú haurà d'explicar. D'on surt la història, rumor, bulu, digueu-li com volgueu que el parquet del pavelló s'ha aixecat o que l'han hagut de posar tot nou? Fins i tot un candidat ho va dir en el debat electoral ! És mala fe? manca de rigor? o poques ganes de voler contrastar el m'han dit que...

joan maymi coloreu cassa de la selva
34.

El comentari d'en Salvador m'ha fet buscar en la revista el llumiguia ( número 653, planes 12 a la 15) i he trobat la informació que buscava. Quan la primera alcaldia , de C. i U., de la passada legislatura, la proposta d'augment de sou va ser dels 31.000 € " que s'havien aprovat fa quatre anys" ( 2003 ) augmentar-los a 61.000 €, que van quedar reduïts a 55.263 € anuals.
Quan hi va haver canvi d'alcaldia, la d'E.R.C. del tripartit, hi va haver una baixada de sou dels 55.263 a 47.000 € ( llumiguia número 663, plana 14)
Jo, " No quito ni pongo rei, NI AYUDO A MI SEÑOR", entre d'altres raons perquè no en tinc. Sortosament sóc lliure i no dec res a ningú.
He fet cas d'unes informacions publicades per una revista de prou prestigi que no em consta que s'hagin hagut de rectificar. Si fos així no tindria cap mena de dubte de fer-ho jo també i demanar-ne disculpes.

Salvador Cassà de la Selva
33.

Estic segur que CiU no s'apujaran el sou, ni ara ni més endavant, quan preguin possessió de l'alcaldia. La història de Cassà demostra que CiU no ho ha fet mai això d'apujar-se el sou de l'alcalde, ni l'any 2007 tampoc.

Convergent confés Cassà de la Selva
32.

#29 Recomano al Sr. Sant Martí que només publiqui escrits favorables a CyU i desacreditant sense fonaments la feina de l'equip de govern municipal o sinó li picarem el cul per dolent

Convergent confés Cassà de la Selva
31.

Espero amb ganes el govern de perles que tindrem a Cassà. Vull aclarir que escric perles amb sentit carinyós, que és com va batejar el Sr. Baulida alguns membres de l'actual equip de govern.

Comenta aquest article