ERC lamenta que no hi hagi un govern fort a Cassà

Política

Esquerra de Cassà de la Selva lamenta que no hi hagi un govern fort, representatiu i estable pel municipi i en una una nota feta pública avui ha anunciat que buscarà acords puntuals amb la resta de formacions polítiques

Transcorregudes dues setmanes un cop celebrades les eleccions municipals, des del grup municipal d’Esquerra han fet la següent valoració, tan dels resultats com dels fets esdevinguts posteriorment.

"En primer lloc, i en relació als resultats electorals els valorem com a positius pel fet d’haver incrementat la representació a l’Ajuntament amb un regidor més, passant de 4 a 5. És important destacar aquest fet que ja venim d’una legislatura que no ha estat fàcil de gestionar, i que ha coincidit plenament en un període de crisi econòmica que per un costat o altre ha afectat a molts dels nostres conciutadans. És per això que volem reiterar de nou el nostre agraïment a totes les persones que han confiat en el nostre projecte i en el conjunt de persones disposades a defensar-lo.

En segon lloc, destacar que la distribució dels regidors elegits per a cada força política no dóna la majoria a cap dels grups amb representació. L’objectiu d’Esquerra, igual que la resta de formacions que es presenten en unes eleccions municipals, és poder desenvolupar el programa amb el qual s’ha pres part en aquesta cursa electoral, i és per això que en aquest període s’han mantingut contactes amb totes les forces polítiques per arribar a acords programàtics.

Entenem que el més adequat pel nostre municipi seria disposar d’un govern fort, representatiu i estable, però es dóna de nou la circumstància que la llista més votada ha estat incapaç d’obtenir el suport de cap dels altres tres grups municipals amb representació. Pel que fa a les possibilitats d’assolir aquest pacte de governabilitat entre aquesta llista i la que representem, volem destacar que en cap moment se’ns ha plantejat aquesta possibilitat, tot i que hem de reconèixer que existeix una distància important entre el model de poble i manera de governar de CiU i la que plantegem des d’Esquerra.

La decisió de les dues altres formacions amb representació a l’Ajuntament de mantenir-se a l’oposició, aclareix definitivament el futur govern municipal. Per tant, assumim que la nostra tasca aquesta legislatura que ve serà a l'oposició. Una oposició a un govern en minoria, des de la que buscarem acords puntuals amb l’equip de govern o amb la resta de grups a l’oposició, per desenvolupar línies estratègiques que s’han iniciat en aquest període.
Entre d’altres punts importants, volem destacar les línies iniciades en la promoció del municipi de Cassà, ja que si bé tenim clar que som terra de músics, municipi surer i estem en un entorn privilegiat, mai fins ara s’havien definit unes eines com les existents per projectar aquest potencial.
Ens estem referint al museu de la cobla, la seu forestal de l’Institut Català del Suro i per últim a la voluntat de disposar del Centre d’Interpretació de les Gavarres a Can Vilallonga."

Comentaris

joan maymi coloreu cassa de la selva
1.

I jo també lamento que no sigui possible aconseguir una majoria per governar l'Ajuntament cassanenc els propers quatre anys. Tots vosaltres, els quatre partits representats, heu de tenir prou responsabilitat com per encertar el camí que heu decidit.
El dia 31-05-11, al meu bloc, hi vaig enviar l'escrit "Eleccions municipals 2011". No cal que digui més.
Pel bé de Cassà desitjo que l'encerteu, i penseu que PRIMER ÉS EL POBLE QUE L'OPCIÓ PERSONAL O LA DEL PARTIT.
Sort.
Joan

Comenta aquest article