El SI s'havia plantejat inicialment la possibilitat de fer un tripartit

Política

Dissabte que ve a les 12 del migdia es constituirà el nou Ajuntament de Cassà en un ple que escollirà Enric Bagué com a nou alcalde de Cassà amb els vots dels sis regidors del sey grup. Segons ha informat des del seu espai web Solidaritat Catalana per la Inependència s'havia plantejat entre altres alternatives fer un tripartit però la majoria dels membres del grup (10 a 2) van optar per mantenir-se a l'oposició

"L’equip de SI ja comença a treballar per ser constructius, deixant de banda els partidismes i activant la regeneració socioeconòmica dels cassanencs, que actualment és una de les prioritats i necessitats principals del nostre poble" es manifesta en el darrer comunicat del SI que explicita les gestions fetes en els darrers die sper analitzar la situació municipal arran de les eleccions del 22 de maig.

El SI explica que ha manitingut converses amb tots els grups i que encara que incialment s'havia plantejat la possibilitat de fer un tripartit amb ERC i el PSC, al final s'acordà per unanimitat mantenir-se a l'oposició una "postura del diàleg i cohesió que suposa una govern en minoria", segons el mateix SI.
De la reunió amb ERC el SI en valora la dificultat d'arribar a un acord en la reducció dels sous dels regidors.

Els principals punts del programa que SI defensarà a l'Ajuntament són els següents:

Reduir els sous dels càrrecs electes.

Acostar l'Ajuntament als ciutadans i entitats del poble.

Mostrar exhaustivament tots els números de l’ajuntament.

Prioritzar el diàleg en totes les decisions preses des del consistori.

Activar la creació de la planta de biomassa.

Aconseguir un manteniment eficaç i diligent dels espais públics i els seus accessos.

Millorar l’entrada de Cassà a la zona de Can Cañigueral.

 

Comentaris

Salvador Cassà de la Selva
1.

Els desitjo molta sort a SI en aquests punts del seu programa que defensarà a l'Ajuntament, però crec que ho tindran molt malament amb el govern de CiU, ja que no crec que en Bagué, Baulida i demés perles es vulguin reduir els sous o, molt menys, acostar l'Ajuntament als ciutadans i entitats dels pobles. Ens esperem quatre anys negres per Cassà. Només podem demanar que CiU faci el menys mal possible.

Comenta aquest article