Avui, el ple dels pressupostos

Política

Aquesta tarda a la set tindrà  lloc el ple extraordinari de ,'Ajuntament de Cassà que portarà a debat els pressupostos del 2012 i el pla de sanejament.

Des de l'equip de govern de CiU a l'Ajuntament s'ha manifestat la voluntat de diàleg que ha existit en l'elaboració d'ambdues propostes si bé des del principal grup de l'oposició (ERC)  ja s'hi han oposat de manera clara.

En un comunicat emès per ERC s'ha indicat que el pressupost que el govern de Convergència i Unió (CiU) a l’Ajuntament de Cassà de la Selva  portarà a aprovació en el ple, acompanyat del pla de sanejament per als propers quatre anys, són pura fantasia.

Per ERC l'austeritat no s'ha reflectit com deuria: "duna banda, es retallen serveis com la neteja d’escoles i centres públics, i la neteja viària; es retallen prestacions educatives com les destinades a logopèdia, música i reforç escolar; i també es retallen els fons de cooperació. En canvi, es potencien les obres en vies publiques i zones verdes, s’incrementa el finançament per a les despeses burocràtiques del Consorci de Benestar Social i en el pressupost també hi ha una partida per al cotxe nou del cap de la policia local."

Comentaris

joan maymi coloreu cassà de la selva
9.

a " un altre cassanenc", a "Sant Martí" a la "Mari", a tants "..." : creieu que es tant problemàtic posar el vostre nom? Crec que és una mesura saludable i que a la vegada serveix d'autocontrol.

popeye
8.

Tot plegat és vergonyòs , la casa és gran mentre paguem els altres. Estava indignat perquè sabia que em pujarien els impostos, però si sé que una de les causes és un cotxe nou, mentre els demés anem al mecànic perquè ...., em quedo més tranquil ja ja .Considero que no és el més important que necesita el poble actualment. I les mesures s'haurien d'haver pres molt temps abans, sense deixar arribar aquest nivell l'economia del nostre poble.

mari cassa de la selva
7.

hablo totalmente en serio porque crees que no

Sant Martí cassà
6.

#3 Un dels problemes d'escriure aquí sense noms ni veient-nos la cara és que ara no estic segur de si parles seriosament o amb ironia (o amb il·lusió)
Una abraçada sigui quin sigui el cas ;-)

mari cassa de la selva
5.

no es solo el coche del jefe de la policia sino el del señor sargento que lo usa uso personal y la gasolina la pagamos todos lo mismo que el señor alcalde en la guarderia los niños tienen que poner radiadores electricos porque hay que poner gasoleo en el adri y no en la guarderia que nuestros hijos son mas chiquitines donde van a ir a parar todos los aorros que van hacer a que bolsilo iran a parar el señor alcalde tambiem se va a bajar el sueldo el 15 por ciento porque yo no lo escuche lo de la limpieza no lo ha retallado ahora sino cuando empezo la otra empresa donde a ido a parar lo que se han aorrado desde septiembre porque quitaron personal en vez de cuatro dejaron a tres personas lo mismo que quieren hacer ahora com la guarderia y los demas edificios yo le diria al señor baulida que se compre otra calculadora que la que tiene no le va bien

Comenta aquest article