El ple aprova el pressupost del 2012 i un pla de sanejament per quatre anys

PolíticaComentaris

joan maymi coloreu cassà de la selva
2.

El meu avi Narcís dèia: "qui no tingui calés que no xerri". La meva àvia Margarida ens dèia "Aquesta setmana no podem anar a comprar "carmelos"; hi anirem la setmana que ve, que ja segurament haurem estalviat cinc cèntims"

A casa, i a casa dels avis, mai va faltar menjar a taula, ni un cèntim al calaix: compraven pel que tenien i mai van estirar més el braç que la màniga.

Aquesta disbauxa que s'estima en tots els ajuntaments i altres administracions són degudes a una mala gestió, pèssima gestió, dels polítics en general.

L'"austeritat i la responsabilitat" ara l'han d'exercir els que estant en l'administració publica, és cert, però és evident que qui l'havia de posar en pràctica són els que van propiciar aquesta disbauxa en legislatures passades.

I sóc dels que penso que qui la fa l'ha de pagar. I no el que està passant: que qui pagarà tots aquest plats trencats serà el poble en general, quan qui ha viscut amb i de la disbauxa han estat uns pocs, que pel que es demostra, no gaire assenyats.

Anna
1.

Bon dia,

Algu em pot dir com ha quedat el tema de la guarderia?? hi haurà la part de l'ajuntament i la de la Generalitat o ho haurem d'assumir tot les families?

Gràcies.

Comenta aquest article