Aquest estiu, banyar-se a la piscina costarà 3€ diaris

Política

La regidora d'esports, Sandra Maldonado, ha informat aquest vespre al ple del cost de les entrades a la piscina municipal aquest estiu: menors de 3 anys, gratuït; de 3 a 16 anys i jubilats, 2,5 €; i adults, 3 €.

La regidora ha explicat que el dèficit que suposava obrir la piscina amb una gestió municipal havia arribat als 50.000€ i que amb la concessió a una empresa s'aconseguia una despesa zero per al municipi i uns preus molt adequats a la realitat del territori.

Tal i com es va avançar des de Cassadigital.cat, les entitats que fins ara tenien accés lliure per als seus socis (Foment i Centre Recreatiu) perdran aquest privilegi, ja que l'Ajuntament ha anul·lat tots els carnets.

Igualment els nens dels casals de les entitats cassanenques que oferien la piscina de forma gratuïta hauran de pagar; la regidora ha dit que es farà una nova reunió amb les entitats que pensaven fer ús del servei per concretar el preu; inicialment s'ha establert en 1€ per usuari i dia.

Pagament les factures pendents
Durant el ple d'avui el regidor d'hisenda ha informat que s'havia concertat el crèdit previst al pla estatal de sanejament i que ja s'havien començat a pagar les factures que hi havia incloses en aquest Pla (poc més de dos milions d'euros) i que en els propers dies es comptava liquidar aquests deutes.

Altrament el ple ha aprovat (amb l'abstenció del regidor de CDC, Eduard Ayach, una moció en favor de la campanya ·#novullpagar, presentada pel SI i una altra per demanar l'acabament de les obres de la N-II al seu pas per Girona.

Comentaris

cassanenca
15.

Espot estic d'acord amb el plantejament que has fet, nomes vull afegir que nens fins a 12 o 14 anys, no recordo exactament, han d'anar acompanyats d'un adult, per tant ,també hem de pagar per acompanyar?...i d'altre banda desitjar que el centre recreatiu no es mantingui per socis que el que realment volen es pagar la quota per anar a l'estiu a la piscina perque si és aixi, el centre s'enfonsa..a partir d'avui ja té una socia menys

JA!! cassa
14.

#13 Per aclarir la seva confusio respecte el que es privat i el que es public:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kOt4OVAS7wg

cassanenc cassa de la selva
13.

Doncs jo a l´Ayach el puc arrivar a entendre. Prefereixo una abstenció davant d´un dubte que un sí que, en molts casos, resultarà ser un no perquè quan vagin per autopista pagaran religiosament el peatge. Per una part podem estar d´acord amb el que es demana, que es tregui el peatge a una autopista més que amortitzada. Però per altra part, la més realista, sabem perfectament que la llei diu que quan entrem en aquell espai tancat que és l´autopista es a canvi d´una quantitat de diners i que ens obliguem a pagar-la. Que volem prendre una posició de força per fer valer la nostra protesta? Perfecte. Però estem incomplint una llei que és molt clara i ens poden sancionar. Que ens surt bé i al final no hi han sancions i a més s´acaba treient el peatge? Doncs això ja sería el "no va mas". Respectem però la manera de fer de tothom.

mare de nens cassa
12.

una pregunta, els nens que van al casal al matí pagaran 1 euro i a la tarda si van amb els pares hauran de tornar a pagar? els hi valdrà per tot el dia? o hauran de pagar 1 euro pel matí i 2,50 per la tarda? algu m'ho podria aclarir?.

josep cassa
11.

els nostres "politics" lo unic que saben fer es retallar, retallar i retallar.No tenen imaginacio ja que per fer aixo millor triem gent professional i que se encuiden del poble i si no ho fan be els fem fora amb 20 dies per any treballat.
votem els nostres "representants" perque el fet de ser del poble dona un plus de a la hora de involucrarse en al aspecte social , i esta comprovat que aquest ajuntament no ho esta tinguen en compte ja que desde que han entrat nomes retallen i ara la piscina .
tota la gent que paguem del foment la anualitat i la mensualitat ara ens diuen que ja no podem entrar.
ho trobo injust ja que aixo no es pot dir quan falta un mes i per altra banda heu pensat amb tots els nens que a casa seva no tenen diners per anar a la piscina cada dia i que fins ara tenian com una manera de divertir-se i fer esport i ara no podran fer-ho.
si es molt facil dir que paguin, pero a on son els serveis socials de aquest poble? ja se que la situacio es dificil pero que la situacio sigui dificil no vol dir que no fem res per la mainada i mes en tema de esports.ja que aquest poble no fa res en tema de esports , tot se ha de pagar .molts de pobles mes petits tenen pistas de basquets o futbol per el mig dels pobles i a Cassa tenim una cistella al Ajuntament i una altra als bombers. Vergonyos

Comenta aquest article