La diada de la música es consolida a la Festa Major

Cultura

Amb una varietat d'estils i actuacions que eren interessants per a diversos pública, aquesta tarda s'han celebrat els actes corresponents al marc "Cassà es vesteix de música" que ha estat tot un èxit amb molt de públic en cada proposta.

L'any passat el dia de la música va ser un de les novetats més remarcables de la festa i enguany ha tornat  a repetir l'èxit amb diverses actuacions repartides en diferents punts del poble i una proposta ben curiosa: la interpretació del xotis d'Antoni Mas, la botiguera, al davant de can Tramuntana i per diferents grups i veus. Tota una experiència.

La festa de Cassà ha tancat els seus dies festius locals en una calurosa jornada que ha tret els ciutadans al carrer. ahir al vespre Lluís Casanova i Laura Vilà van ser escollits hereu i pubilla de Cassà 2012 en l'acte celebrat a la carpa del col·legi La Salle, Hores abans la cuinera Carme Ruscalleda i els exfutbolistes del Cassà van ser protagonistes de sengles xerrades celebrades ala Sala Galà i a l'antiga cooperativa.

En les imatges adjuntes, un resum gràfics de les activitats de les darreres hores a la Festa de Cassà.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article