Esquerra atorga el premi Josep Dalmàs a la revista Gavarres

Política

Amb motiu de la diada de l'11 de setembre, la secció local d'ERC a Cassa ha fet l'homenatge en record del que fou alcalde republicà Josep Dalmàs; el guardó que porta el nom d'aquest alcalde l'ha rebut la revista Gavarres que enguany ha complert deu anys.

"El país que volem s'ha de construir amb els quatre pilars, com les quatre barres: dignitat, voluntat, seny i coratge", ha manifestat en el seu parlament polític el regidor d'ERC a l'Ajuntament de Cassà, Josep Hernandez, que ha reivindicat l'exemple de Dalmàs per aquests moments que ha vaticinat "com especialment difícils"; al mateix temps, Hernandez  ha expressat la seva esperança "de poder viure en pau la República Catalana".

El premi Josep Dalmàs, que des de fa vuit anys atorga la secció local d'ERC a una entitat o persona especialment rellevant en l'àmbit local s'ha lliurat a la revista Gavarres; el seu editor Àngel Madrià, ha recollit el guardó  manifestant la seva voluntat de mantenir el coratge que els va permetre nàixer fa deu anys i ara els ha de  permetre avançar tot i les dificultats del futur.

L'acte d'ERC s'ha celebrat davant el monument a Josep Dalmàs, lloc on recentment s'ha hissat una estelada que aquesta nit han intentat despenjar.

Durant l'acte han intervingut diversos membres d'ERC amb parlaments nacionalistes i s'ha acabat amb el cant dels Segadors

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article