"Entre el somni i la vigília", ara en llibre

Cultura

Una part dels més de cent cinqunata articles pubicats per M. Dolors Godoy a la revista Llumiguia dins la secció "Entre el somni i la vigília" ara es poden trobar en un llibre editat recentment i que es va presentar divendres passat a la Sala La Coma.

El director de Llumiguia, Joan Carles Codolà, va recordar que des de l'abril del 2001 els articles de M.- Dolors Godoy són fidels a la revista i que en tot aquest temps les narracions aparegudes han tractat multitud de temes amb alguns elements comuns:  totes ten un cert aire misteriós, no exemptes d'una cert angoixa; n'hi ha de divertits, de tràgics, de final incert, de camí obert a diferents interpretacions... però sempre  tractats a partir d'una òptica original, un petit detall, alguna incidència o una anècdota...". El director de la revista va destacar també la bona acollida dels lectors a la secció, fet que va motivar l'autora  a fer-ne una edició específica en llibre.

Carles Torrent Pagès, artista i director de l'escola municipal d'Art, va col·laborar en alguns dels primers articles de la M. Dolors Godoy i ha estat l'autor de la portada del llibre en la que una cara femenina reflecteix la situació de previgília que succeeix al somni, abans de despertar-nos.

L'alcalde de cassà, Enric Bagué, va glossar la figura de l'autora, recordant.-ne les seves múltiples activitats socials ciutadanes i polítiques i en va remarcar la seva  voluntat de mantenir-se activa i d'afrontar sense dubtes nous repte, com recrement amb els cursos d'esperanto que ha impulsat al nostre poble.

Durant l'acte de presentació del llibre, a la Sala la Coma, amb una nodrida presència de públic, M. Dolors Godoy va anunciat també que estava preparant un altre treball, en aquest cas sobre els temps de la guerra civil, en base als diaris i records del seu germà que morí al front, i que serà un document que reflectirà des d'una òptica molt personal una etapa  important en la història del segle XX.

L'autora del llibre va aprofitar per agrair el suport donat per tots els que l'han ajudat en el treball de paginació edició i composició final del recull "Entre el somni i la vigília".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article