El regidor Sergi Baulida, contractat per l'Ajuntament d'Amer

Política

Segons informa aviui el Diari El PUNT Avui, el regidor de Cassà Sergi Baulida (CiIU) ha estat contractat per l'Ajuntament d'Amer  com a geren municipal.

Segons la notícia esmentada, l'Ajuntament d'Amer ha contractat com a gerent Sergi Baulida, segon tinent d'alcalde de Cassà de la Selva i responsable d'Hisenda del Consell Comarcal del Gironès.

La contractació s'ha fet mitjançant decret d'alcaldia, després que en el ple del 17 de setembre es va aprovar la plantilla de personal i es va crear la figura de gerent com a càrrec de confiança. Baulida és també gerent de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i hi continuarà treballant, tot i que reduirà la seva jornada.

En aquest ajuntament, Baulida va ser denunciat per diversos treballadors municipals pels presumptes delictes d'acusació i denúncies falses, simulació de delictes, amenaces, assetjament, injúries i calúmnies.

Segons consta al decret d'alcaldia, Baulida percebrà un sou mensual de 3.500 euros bruts per 25 hores de feina setmanals amb horari flexible. Segons consta al decret d'alcaldia, la feina de Baulida serà “d'assessorament especial de l'equip de govern en la direcció, inspecció i impuls dels serveis municipals”.

Xavier Targa, portaveu d'ERC (a l'oposició) va criticar la contractació : “Estem augmentant la partida de personal moltíssim.” A més, va recordar que els ajuntaments, “per llei”, no poden contractar personal “si no és un cas de vida o mort”. “En una població de 2.100 habitants contractar un gerent em sembla excessiu”, va afegir.

Comentaris

Jordi Bantulà
16.

#14 Em sembla molt bé el que dius i el que diuen les normes però hi ha un petit problema.Resulta que varies persones m'han comentat que han enviat comentaris sobre aquesta noticia i que s'han descartat directament sense ser, segons ells, ni ofensius, ni delictius ni han faltat al respecte del senyor Baulida. A mi, personalment, el que em sembla és que us han tocat el crostó perquè tots sabem que Llumiguia viu en gran part de la subvenció de l'ajuntament.Ho sé i trobo lògic que us fagi por perdre aquests diners que abocarien l'editorial, que tant ens serveix per estar informats del nostre poble, a la desaparició degut a la falta de publicitat per la situació econòmica actual.Desconec si finalment publicaràs aquest comentari, tinc els meus dubtes, però si que et diré que si no permets que la gent fagi els comentaris que vulgui fer perdràs els pocs lectors que queden del cassadigital.Gràcies i ànims.

Suma i segueix
14.

Si no vaig errat tambe deu cobrar alguna"gratificacio" Per ser conseller comarcal ...... Puff completament d acord amb tu. A vegades sembla q l esfera politica visqui en Una dimensio paral lela a la del dia a dia de la gent

Puff Cassà
13.

Paquito (m'ho permets, no?)

El fet de criticar el sr. Baulida no significa que defensem els altres casos possibles.

La justificació del "els altres també ho fan" sol ser símptome de culpa.

Aquesta notícia parla del sr. Baulida i, per tant, és el que la gent opina d'aquest cas.

A mi em preocupen moltes coses, i més greus que aquesta, però això no eximeix la vergonya moral que he sentit al llegir la notícia.

Paco Francu i Bahamont
12.

A la oposició cassanenca n'hi ha molts que cobren de funcionaris o jubilats, i a més, no li fan cap lleig a la seva "indemnització" de regidor. Sous, tots ells, que provenen de la caixa pública, com el del Sr. Baulida.
En critiquem a un i als alrtes no?

Em preocupen més les desviacions de pressupostos d'obra d'altres legislatures que aquest tema en concret... que almenys tributa!

Comenta aquest article