Nova temporada de Joviart

Cultura

Avui, divendres 19 d’octubre, a les 7 de la tarda s'inaugura a la Sala La Coma de Cassà de la Selva, l'Exposició d'il·lustracions TINC EL CAP PLE DE PARDALS, d'Andrea Zayas, dins el cicle Joviart

“Tinc el cap ple de pardals” és un recull d’il·lustracions fruit d'una de les etapes més creatives i estimulants com a il·lustradora, però també és un recull de sentiments, d’inquietuds, de sensacions, de melodies en forma de color, de moments íntims.

És un recull de mi mateixa i del què m’envolta. És la millor manera que sé d’explicar qui sóc, com sóc i com hi veuen els meus ulls.

Sí. Sovint tinc el cap ple de pardals. I, de fet, ells han estat la banda sonora durant el procés de creació de les imatges d'aquesta exposició".


Andrea Zayas (La Seu d'Urgell, 1983) és il·lustradora i mestra, professions que també combina amb les de conta contes i cantant.

La seva passió pel dibuix va començar de ben petita. De seguida es va fer evident que la seva debilitat era dibuixar (que no pintar) persones de totes mides i fent tot tipus d'accions.

Els paisatges i/o bodegons no li despertaven el més mínim interès.

Anys més tard, quan li va arribar el moment de decidir què volia ser de gran, sort en va tenir de la seva mare, que sabia millor que ella mateixa a què es podia dedicar: seria il·lustradora.El cicle JOVIART CASSÀ, pretén ser una plataforma de difusió dels joves artistes que volen començar a mostrar la seva obra. És una iniciativa i projecte que organitzen conjuntament l’Escola Municipal d’Art i l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Cassà de la Selva (Cassà Jove) amb la idea d’ajudar els joves a iniciar la seva trajectòria, motivar la creació i apropar l’art al públic.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article