Dijous que ve, debat sobre la independència

Política

La Secció local de Cassà de la Selva de l'Assemblea Nacional Catalana ha convocat per al 8 de novembre a Cassà un debat obert a tothom sobre la independència de Catalunya.

Després de l'acceleració política envers la plena sobirania d'ençà de la celebració de la Diada, des de l'assemblea local s'ha pensat que seria bo de compartir en un debat totalment obert les inquietuds dels convilatans: dels que hi estan més d'acord i menys, de la forma d'arribar-hi, dels efectes a curt i llarg termini o, perquè no, dels sentiments i la il·lusió.

Des de la secció local de l'assemblea es vol un  col·loqui  totalment participatiu, per la qual cosa s'han convidat  representants de les entitats locals actives i dels col·lectius polítics locals per bé que l'acte també està obert a tot els cassanencs i cassanenques que tinguin inquietuds sobre el tema)

La trobada tindrà lloc el proper dia 8 de novembre a les 8 del vespre a la Sala Galà, i estarà moderada per Joan Carles Codolà. En finalitzar prendrem tots plegats un xic de moscatell i grana de capellà.Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article