L'index de votació a Cassà (34,8%), un 6% més elevat que fa dos anys

Política

A la una del migdia a Cassà havia votat prop d'un 35% del cens electoral, sis punts més que el 2010 quan van votar el 28,8% a aquesta hora.

A Catalunya tal com s'havia apuntat i tal com s'intuïa veient les cues que es formaven als col·legis electorals, la participació en aquestes eleccions va clarament a l'alça. A les 13.00, la participació era exactament del 29,4%, quatre punts més que no la de fa dos anys. A la demarcació de Girona l'index també era gairebé sis punts més alt que fa dos anys (32,5% versus 26,6)

A Cassà s'ha notat aquesta major afluència de votants  a pràcticament tots els col·legis electorals amb cues més o menys importants a totes les meses des de primera hora del matí. No hi ha hagut incidents tret dels habituals problemes d'alguns votants per trobar el seu punt de votació per canvi de domicili o alguna incidència amb votants que no acabaven d'entendre el funcionament del sistema.

Les votacions es desenvolupen amb normalitat tal i com ha destacat l'alcalde de Cassà, Enric Bagué, que ha votat a un quart d'11 a l'escola Puig d'Arques. Bagué ha remarcat la importància que tenen aquests comicis pel futur de Catalunya que es troba en un moment clau de la seva història.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article