L'Ajuntament, convençut que acabarà l'any "sense factures al calaix"

Cultura

Després d'un any en el que l'Ajuntament ha hagut d'acudir al pla de sanejament estatal per regularitzar les finances municipals, enguany l'objectiu és tancar l'any sense factures pendents segons va explicar el regidor d'hisenda, Sergi Baulida, en el ple del mes de novembre.En el ple del mes de novembre, previ al dels pressupostos -que es va anunciar per al 20 de desembre- el ple va aprovar una modificació de crèdits que segons el regidor d'hisenda, Sergi Baulida, servirà per arribar a final d'any "sens cap factura al calaix".

Segons Baulida, a l'hora de fer els pressupostos d'enguany, "ja  sabíem que hauríem de fer una modificació de crèdits, però no teníem tant clar com l'havíem de fer. Filàvem molt prim amb les partides destinades a la neteja d'edificis municipals, a la neteja de carrers, a la recollida de residus i a la despesa energètica i en aquestes partides hi ha hagut una desviació   que ara es cobriran amb la modificació de crèdit".

L'increment de la despesa es cobrirà amb la disminució de les despeses del capítol 1 (personal) per les mesures preses i pels càlculs fets lleugerament a l'alça; segons Baulida amb aquestes actuacions s'aconseguirà arribar a final d'any amb totes les factures pagades.

Des de l'oposició es va posar en dubte que s'arribés a aquest objectiu i el regidor d'ERC, Josep Hernandez va recordar que en l'aprovació dels pressupostos ells ja havien anunciat que les partides no preveien les despeses reals.
La proposta de modificació de crèdits (de prop d'un quart de milió d'euros) es va aprovar amb els sis vots  a favor de l'equip de govern i l'abstenció dels set de l'oposició.

Adjudicades les obres del cinema de la Coma
Igualment i tal i com es preveia, el ple va provar l'adjudicació de les obres de reforma del cinema del Centre Recreatiu a l'empresa Construccions Viñas, de Banyoles.
L'alcalde va recordar que aquestes obres estan finançades íntegrament gràcies  a una subvenció del govern de l'estat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article