Una esmena del SI permet l'aprovació dels pressupostos per al 2013

Política

Una esmena introduïda pel regidor de SI a darrera hora, sense coneixement previ dels altres grups, ha permès que l'equip de govern tingués la majoria absoluta per aprovar els pressupostos del 2013 en el ple d'aquesta nit. L'actitud del regidor del SI, Marc Mascort, ha estat durament criticada pels altres grups de l'oposició.

"Si presentar una esmena de darrera hora ha de servir per aconseguir més diners per a fins socials i per al Reciclatext, val la pena tirar-la endavant i ho tornaria a fer" ha manifestat el regidor del SI, Marc Mascort, responent a les crítiques que ha aixecat la presentació de la seva esmena.

Des d'ERC i el PSC han lamentat que la presentació de l'esmena i la seva aprovació per part de l'equip de govern "sigui una ruptura amb el sistema de treball mantingut fins al moment" que es basava en el diàleg i en la negociació i en les aportacions de tots els regidors per arribar al màxim consens, segons han manifestat diversos membres de l'oposició.

Molt contundent ha estat el regidor del PSC, Miquel Àngel Chamorro, que va treballar per aconseguir que les escoles acceptessin una retallada important en el Reciclatext i "gràcies a l'esmena del SI ara s'aprova un incremente de deu mil euros que quan vaig anar a negociar semblava impossible d'obtenir".

L'esmena ha permès destinar també 15.500 euros més a despeses socials gràcies la disminució de diverses partides, la més important de les quals és la de la ràdio municipal (13.000€).

El ple d'aquest mes de desembre ha estat molt atípic, ja que no hi havia secretari perquè Pablo Fernàndez va plegar fa quinze dies, perquè els regidors d'ERC s'han absentat uns minuts per debatre què feien amb l'esmena presentada d'urgència i perquè per evitar haver de votar la resolució que elimina la paga doble també els regidors que son funcionaris han abandonat la sala uns minuts.

Comentaris

Mal d'ulls Cassà de la selva
8.

Marc, gràcies per mirar pels Cassanencs. No com d'altres..

roc
7.

Darrer ple.
Infumable la representació de CIU i SL
S.O.S
Que torni l`ALTERNATIVA!!!!!!!!!

Cas...SI
6.

Vaja, vaja, ara resulta que mica en mica el "nano" aquest tant trempat del que parleu sempre , es va treient la careta i actúa com el que realment és, un apéndix de CiU, no fos cas que als de la casa gran no els anéssin bé les coses. Ell , que sempre va reclamar transparéncia, ara s'empesca una esmena d'amagatotis dels altres partits. Ell que sempre va reclamar claretat a l'ajuntament, amb nocturnitat, pacta els pressupostos amb l'equip de govern sense comptar amb els altres , ni tant sols informarlos... m'imagino el sarau que hauría perpretat el noi si això ho hagués fet el Sr. Chamorro i ja no dic els d'ERC ... cosas veredes...

Nano dels coll....s cassa
5.

Ahir vaig veure el Nano plantant cara a uns regidors de fireta que amb l'unica intencio de no despentinar-se en el plens, ahir el hi van fer la ratlla en mitg amb clenxa. El detall de dir que entre bastidors es tiren retrets, ens va dir que son uns poques soltes i mentiders. Cal dimissions dels caps de les llistes i dels caps dels partits locals. No tenen vergonya ni integritat. Cal votar per coherencia no per ordre de partit. Marc, gracies per que encara hi ha gent decent al poble. Sento que a les anteriors eleccions vaig votar un que es deia un bon alcalde, et votare a les properes eleccions. Ets honest.

oient
4.

Doncs a mi el que em fa vergonya,és que s'hagi d'arribar a aquesta situació!!! sembla de rebut pensar que després d'omplir.se la boca amb l'esforç que s'està fent en polítiques socials, els pressupostos ja s'haurien d'haver presentat amb aquests 15 500 euros colocats a les partides socials, o és que tot plegat no ha estat mes una estratègia política del que remena les cirerers per fer servir aquests15 500 dels nostres diners, servissin de moneda de canvi polític, per un vot favorable???!
En tot cas tenim pressupost, i un pressupost avalat per dues formacions, per be i per malament CIU i SI en són a partir d'avui corresponsables, així que si creieu que aquesta era la millor proposta que es podria presentar, i entenc que així és perquè s'hi va votar favorablement, vetlleu per què tiri endavant!!

Comenta aquest article