Solidaritat Catalana defensa l'actitud del seu regidor en el ple dels pressupostos

Política

A través d'un comentari posat al facebook, l'agrupació cassanenca de Solidaritat Catalana ha defensat l'honestedat del seu regidor després les crítiques que va rebre, des dels altres grups de l'oposició, per la seva actitud al ple d'anit

En el text publicat aquesta tarda des del SI es critica el fet que "el regidor de SI va haver de sentir-se tota mena d'improperis, falsedats i insinuacions sense fonament per part de la resta de grups a l'oposició. El seu pecat; presentar una esmena als pressupostos que ampliaven en 10mil € el programa reciclatext i en 15mil € les ajudes socials a persones en greu risc d'exclusió".

Segons el SI, "els grups d'Esquerra i PSC (responsables en gran part del endeutament municipal) es varen negar a votar afirmativament el pressupost, tot i que sovint els sentim parlar de responsabilitat, diàleg i negociació, s'hi varen oposar en rodó. Molestos per no ser protagonistes d'aquesta millora per els cassanencs, però gens preocupats per la seva incapacitat per estirar ni un sol cèntim cap a aquestes partides tot i havent-hi dedicat un munt d'hores"

Després de denunciar l'actitud del PSC i ERC, el SI defensa el seu regidor: " l'honestedat d'en Marc Mascort està fora de qualsevol dubte i la seva responsabilitat envers la casa gran i el seu funcionament també, de fet, és l'únic representant que aplica la geometria variable. Ha estat capaç de tornar a engegar l'arranjament del camí dels Metges pactant amb Esquerra i PSC, capaç de presentar mocions sobiranistes aprovades per unanimitat, i capaç d'aprovar uns pressupostos que no són el seus, però que és molt conscient que poca cosa més es pot fer".

Comentaris

Per fi
10.

Ja era hora que algú poses les coses pel seu nom a l'Ajuntament. Marc enhorabona pel ple de dijous passat, em va agradar molt sentir varies coses que vas comentar.

Primer de tot cal agraïr que tinguessis els "collons" de presentar l'esmena, si els altres no en van ser capaços és el seu problema. Després ho van voler resoldre amb què es va presentar tard, que si posin fulles.

Per continuar et volia comentar que els vas passar la mà per la cara quan parlaves de com es discutien en les reunions que feieu a l'ajuntament i que ja era hora de que algú canviés una mica la dinàmica.

No et preocupis, aquests d'esqurra es fan les víctimes, però en realitat són uns cagats.


Segueix així Marc.
PD: Aviam si abans d'escriure un comentari passem el corrector.

Votador Cassà de la Selva
9.

#8 Els teus comentaris estarien molt bé, si no fos com diu l'adagi, quan li has vist el cul dius que femella.Atentament.

Jo no sóc tonto Cassà
8.

Dèficit desbocat i amb quasi un milió d'euros en factures al calaix (per no augmentar el dèficit), manifestes irregularitats en la gestió i altres astracanades, aquesta és l'herència que ens ha deixat el tripi d'Esquerres cassanenc.Ens volen donar lliçons, quan haurien de témer penes de presó.De tot això no fa més d'un any i mig...

Mal d'ulls Cassà de la selva
7.

No se de que ha anat el tema, però puc afirmar amb els ulls tancats que en Marc de prepotència 0, no tal i com he llegit en algun comentari. I parlo tant d'en Marc com dels que conec que formen part del grup de SI a Cassà.

ambmiocontrami Cassà de la Selva
6.

El problema gran gran de debó que es posa en evidencia en aquest tema i en molts (masses) moments en aquest ajuntament des de fa anys és que molta gent només entent la política municipal dos vandols rivals, Ja seria hora que els nostres partits polítics "tradicionals" deixessin enrera una línea d'alta tensió que ja està feta i tot el desgavell posterior. Senyors, com a responsables AVUI del nostre poble haurieu d'apendre a deixar de pensar en clau de partit i mirar pel bé comú (motiu pel que se suposa que sou a l'ajuntament). Veure com es posa per davant de qualsevol argument de pressupostos (que és el que es va votar!!!) el simple fet de si ha donat suport a l'enemic!! i que per tant és un titella, un infiltrat, un JUDES!! Senyors i senyores, el "mio o de nadie", el amb mi o en contra meu que es despren de molts comentaris que veig aquí i en l'actitut de molts regidors em sembla lamentable! I no entro en el text de l'asmena perquè almenys veig que això ningú s'ha atrevit a questionar-ho. Bones Festes a tothom i molt bon any a TOTS els cassanencs i cassanenques (als dels dos vàndols i als que han decidit deixar de banda els vàndols tot i que us esforceu en catalogar-los com a qualsevol dels dos)

Comenta aquest article