El regidor del PSC anuncia també la fi del pacte de bona voluntat amb l'equip de govern

Política

Tal i com ja va avançar en el darrer ple municipal, aquest cap de setmana el regidor socialista a l'Ajuntament de Cassà, Miquel Àngel Chamorro, ha anunciat en una entrevista a Ràdio Cassà, que deixarà de col·laborar activament en el govern municipal i que a partir d'ara als plens es limitarà a votar i no exposarà les seves opinions.

Segons informa el web de l'emissora, en declaracions al programa de ràdio Cassà al dia d’aquest cap de setmana, el portaveu socialista ha carregat durament contra l’alcalde de Cassà per haver-lo utilitzat de manera deliberada i negociar de sotamà l’esmena presentada per SI per facilitar l’aprovació dels pressupostos per a aquest any 2013.

Segons aquesta informació, Miquel Àngel Chamorro, el dia abans de la celebració del Ple va ratificar personalment a Enric Bagué que s’abstindria en la votació, per la qual cosa lamenta que tot el seu treball previ per continuar amb el programa Reciclatext, així com les sis reunions de la comissió econòmica que es van celebrar per fer aportacions a l’elaboració dels pressupostos, no hagin servit per res. També s’ha mostrat molt ofès i decebut per no haver estat informat prèviament de l’existència de l’esmena que augmentava la dotació de les partides que es destinaran als àmbits social i educatiu.

El portaveu del PSC, que, com el grup d’ERC, considera trencat el “pacte de bona voluntat” que es va acordar a l’inici del present mandat per facilitar la governabilitat del grup de CiU en minoria, ha avançat que continuarà amb la seva tasca de regidor, però que a partir d’ara es limitarà a votar en les sessions plenàries, i descarta, d’entrada, fer intervencions sobre els punts que es porten a aprovació.

En l'esmentada entrevista Chamorro ha dit també que no participarà en cap més reunió de caire econòmic, ha desvetllat  que no es tornarà a presentar a unes eleccions, i ha conclòs manifestant que espera que finalitzi la legislatura per deixar de ser regidor de l’Ajuntament de Cassà.

Comentaris

Salvador Cassà de la Selva
7.

Moltes gràcies per llegir els meus comentaris i me n'alegro que us agradin. En realitat no em vaig explicar bé en el comentari #2: el que volia dir és que, comptant que un partit tant i tant important i amb tant de pes específic com és el PSC a Cassà i amb la seva agrupació local dissolta, és estrany que tingui un regidor. Segurament, a les pròximes eleccions municipals, el PSC quedarà fora de l'ajuntament i això sí que serà una pèrdua irreparable pel poble.

No m'ho puc creure
6.

Encara no em puc creure tots els comentaris que estic llegint. Algú va escoltar el mateix ple que jo? El dia del ple em va semblar entendre varies vegades com el regidor de SI demanva disculpes per les formes en com s'havien fet les coses, crec que hi ha una dita que diu que "és de savis rectificar". Encara estem amb aquest tema? No hi ha res més important? Crec que una gran part de la població, li interessa que els seus polítics es preocupin d'altres coses.

Em dóna la sensació que una part de la oposició juga com si fossin nens d'educació infantil, amb totes les pilotes que han anat tirant.

Només em queda dir una última cosa: Marc, no facis cas de tots aquests comentaris que fan, segueix fent la feina que feu tu i el teu equip que diu molt de vosaltres. Hi ha cassanencs que ho sabem valorar. Ànims i força.


r.c.
5.

·#1"#2 .Hom pot estar més o menys d`acord amb les ideas del sr. Chamorro, però el seu discurs sempre ha estat coherent,cosa que no és pot dir del representat del SI
Per cert es v eritat que per les properes el.leccions es presentarà la CUP????Si aixó fos cert entendría aquest gens disimulat acostament a CIUj

Saint Martin's in the fields Cassà de la Selva
4.

Doncs ara sembla que el senyor alcalde s'adona de l'error. Personalment, i pels comentaris de vàries persones de tots els partits, crec que el problema principal és en Sergi Baulida ja que és qui fa entrar la desconfiança i les males arts pròpies dels polítics per davant dels acords entre persones de paraula. És un corc que va desfent l'ajuntament.
Mireu això:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/610743-lalcalde-de-cassa-admet-errors-en-la-negociacio-del-pressupost.html

Cassanenc
3.

#2 Donc sí Salvador, a Cassá hi ha regidor del PSC. És el que va treure pocs vots menys que el de SI, amb la diferéncia que grácies al del PSC tenim Reciclatext, mentre que al de SI poca cosa se li pot atribuir, a banda d´un discurs monotemátic, al més pur estil López-Tena. Tot i aixó, ara ja ha fet el pas, i pel que sembla, grácies al gran resultat electoral, ja marca la línia política a l´equip de govern. Salvador, feia temps que no llegia els teus comentaris, peró si el teu retorn ha de ser d´aquest nivell millor que segueixis reposant.

Comenta aquest article