Reunió a Suècia per preparar un projecte d’intercanvi amb l'Institut de Cassà

Cultura

Els dies 16, 17 i 18 de gener la Montse Sànchez, professora del departament d'anglès de l'institut,  de Cassà i Josep Poch, director del centre, han viatjat a Karlstad (Suècia) per tal de tenir-hi una reunió preparatòria per a un projecte Comènius bilateral amb la Internationella Engelska Skolan, un centre amb el qual ja s'havia fet l'intercanvi de 4t d'ESO el curs passat.

El centre suec és un institut de secundària bilingüe anglès-suec i on també s'estudien altres llengües com l'espanyol o el francès.

El motiu de la reunió ha estat redactar un projecte conjunt per presentar-lo a les nostres respectives agències europees i, en cas que ens sigui concedit, ens finançaria part de l'intercanvi de 4t d'ESO durant dos anys, que seria la durada que tindria l’associació entre els dos centres escolars.

En el context actual de crisi és important demanar diners allà on n'hi ha (la Comissió Europea).

Aquest viatge ha estat finançat per l'OAPEE (Organismo Autónomo de Proyectos Educativos Europeos, amb seu a Madrid).

La Internationella Engelska Skolan ha estat qualificat per segon any consecutiu millor escola de secundària de la província de Värmland, on està situada. Aquest rànquing es fa a partir dels resultats de les proves d’avaluació externa dels nivells corresponents a 1r i 4t d’ESO. A Suècia els resultats d’aquests tests són públics.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article