Cassà acull demà el consell de federació gironí del PSC

Política

El primer secretari de les comarques gironines. Juli Fernàndez.  traslladarà la proposta de reestructuració de l'executiva del PSC a les comarques gironines al Consell de federació que es farà  aquest dissabte, a la Sala Galà de Cassà de la Selva, a 2/4 d’11 del matí.

El primer secretari dels socialistes de les comarques gironines, Juli Fernàndez, proposarà la ratificació  de  les incorporacions de Marc Lamuà com a nou secretari d’organització, i Cristina López, que assumirà les funcions de secretària d’acció Social i Igualtat.

Lamuà i López substituiran Ignasi Thió i Glòria Plana, respectivament, una setmana després que presentessin la dimissió al secretariat de la federació. Fernàndez ha anunciat també l’ampliació de funcions d’Esteve Pujol, que afegirà la responsabilitat de finances a la de secretari d’Implantació, i la incorporació al secretariat de l’executiva dels parlamentaris per Girona. “És una reestructuració que té l’objectiu de donar un impuls a la implantació, el debat i la coordinació interna. Cal prioritzar el contacte amb la
militància, les agrupacions i els grups municipals”, ha resumit el primer secretari.

“Els canvis ens permetran consolidar una millor coordinació. Incorporem gent jove a la nova executiva i persones que poden dedicar més temps al territori”, ha precisat Juli Fernàndez, que ha plantejat la proposta amb la voluntat d’afrontar amb garanties el futur immediat del partit “per connectar amb la militància i amb la societat”. “Necessitem donar respostes immediates per recuperar la confiança. I hem, de redefinir el nostre projecte en un espai nacional d’esquerres i de radicalitat democràtica”.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article