Enric Bagué: "estic desencisat amb el que era meu partit"

Política

L'alcalde de Cassà ha assegurat avui en declaracions a cassadigital que està "desencantat" amb el Unió Democràtica ja que "no dóna un missatge clar sobre cap allà on vol que vagi el nostre país".


La decisió de l'alcalde de Cassà de la Selva, que ahir al ple del Consell Comarcal del Gironès va donar-se de baixa d'Unió Democràtica de Catalunya i va renunciar al seu escó al mateix Consell, va agafar per sorpresa a més d'un però Bagué ha assegurat avui que "ja feia molts dies que ho tenia al cap". El principal motiu de la renúncia ha estat "el desencant dels últims dos anys i sobretot dels últims mesos amb el missatge del partit".

Sobre les desavinences amb la cúpula  d'Unió, Enric Bagué ha dit que "no estàvem donant un missatge clar de cap on ha d'anar Catalunya", en referència al procés sobiranista. Cal recordar que Bagué va donar suport a la candidatura de Vila d'Abadal, que volia donar suport al procés independentista.

Un altre dels grans motius de l'alcalde ha estat el fet de veure algunes "actituds i preses de decisions" en el marc municipal. "Estàs a la vida municipal cada vegada més veus que algunes decisions no tenen sentit i no les comparteixo. Si representes un partit has de defensar-lo, i jo no me'n sento capaç en aquest moment".

L'automàtica renúncia a l'escó de conseller al Consell Comarcal del Gironès es deu a que "el més coherent era deixar el càrrec, ja que va ser el partit qui me'l va oferir i em sentia amb la responsabilitat de deixar-ho".

L'alcalde ha volgut repassar la greu situació del nostre país i no s'ha tallat ben gens. Ha dit que "estem en un moment de desencís i si sóc sincer jo també ho estic, ja que la imatge que s'està donant és terrible. Sap molt greu que per algunes persones que han estat molt corruptes, ara sembla que tots els polítics siguem delinqüents, i no és així perquè hi ha molta gent que es dedica a això que és honrada i treballa molt. Per una minoria que ha fet molt mal, ara hi ha un desencís. Altres països, governi qui governi, se'n estan sortint poc a poc, i aquí estem estancats. Sembla que juguem en una altra lliga...".

Tot i això Bagué ha dit que la seva decisió no tindrà cap transcendència al seu càrrec d'alcalde al consistori cassanenc, ja que "la meva responsabilitat a l'Ajuntament és la mateixa que fa dos dies, se'm va donar un càrrec molt important i seguiré treballant pel poble amb el suport de CiU".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article