Les obres del Centre Recreatiu s'acabaran a finals d'any

Política

Ja s'han fet les primeres labors de neteja i s'està enderrocant gran part de l'estructura, que no es podia aprofitar. S'hi ha instal·lat la grua que permetrà tornar a aixecar el nou cine-teatre. L'alcalde visita les obres cada setmana personalment a l'espera de la primera visita oficial, que es durà a terme d'aquí a poc dies.

Les obres de reconstrucció de l'antic cinema del Centre Recreatiu van començar el passat mes de gener i la seva finalització està prevista, segons els millors pronòstics, per a finals d'aquest 2013.

L'empresa encarregada de la reforma ha dedicat íntegrament el primer mes a les labors de neteja i habilitació del recinte degut al seu mal estat (cal recordar que aquest espai portava molts anys inutilitzat). Ara, ja s'ha enderrocat gran part de l'edifici, sostre inclòs, deixant dempeus tan sols l'estructura principal. La meitat del futur teatre ha estat ensorrada però se n'ha  conservat l'altre meitat. Aquestes obres estan finançades en la seva totalitat per una subvenció de l'Estat.

Enric Bagué ha visitat les obres cada setmana de manera extraoficial des que va començar la remodelació i ha assegurat que "es tracta d'una obra de llarga durada però es pot dir que tot va seguint el seu curs tal i com s'havia acordat".

Quan només falten uns quants dies per a la visita d'obra oficial de l'alcalde Enric Bagué i els regidors de l'àrea, que comprovaran l'estat de la remodelació del nou recinte, sembla ser que les previsions més optimistes s'estan complint i no hi ha hagut cap entrebanc inesperat.  En aquest primer mes i mig, doncs, les obres han anat sense pausa però sense pressa. Comentaris

votador Cassà de la Selva
3.

Jo en sé un altre."Si els pits pits fossin bocines, quants mecs mecs hi haurien al cines..."

l'altre Cassà
2.

Quina llàstima, amb la de nois que m'havien tocat les tetes a la última fila del cinema (la dels mancus). Oi Joan Antoni?

Comenta aquest article