Robert Mundet tornarà a l’Ajuntament per cobrir la plaça que va deixar Sergi Baulida

Política

Entrarà al consistori de manera oficial a partir del proper Ple Ordinari  del mes de març. Era una decisió esperada ja que anava el setè en les llistes de CIU de les darreres eleccions. Encara no està clar de quines àrees s’encarregarà i quina regidoria se li atorgarà. Aquest mes ha estat Enric Bagué qui ha assumit la regidoria d’Hisenda. 


Amb la renúncia per motius personals del ja ex regidor Sergi Baulida, que va posar fi a 14 anys al servei del municipi en el passat Ple de febrer,  el grup de CIU havia de moure fitxa i ho ha fet de la manera esperada. El setè nom en les llistes del partit, Robert Mundet, serà qui cobrirà aquesta plaça bacant.

L’alcalde Enric Bagué ha cregut que era el més”lògic” ja que “es tractava de seguir l’ordre lògic i tots vam coincidir que era l’adequat”. Bagué creu que “amb la baixa d’una persona amb tanta experiència com en Sergi necessitàvem una bona decisió, i en Robert és una persona que també té molta experiència i  ens dona molta confiança”.  

Robert Mundet ja va formar part del consistori fa dues legislatures, quan l’alcalde era Antoni Baulida, i es feia càrrec de les regidories de Governacó i Cultura. Es tracta d’una persona molt vinculada al municipi i amb una gran coneixença del territori que Bagué qualifica com a “propera i al servei de Cassà per davant de tot i que encaixa perfectament en la nostra manera de pensar i actuar”.

Una de les principals incògnites que va generar la renúncia de Baulida va ser qui es faria càrrec de la regidoria d’Hisenda. Es tracta d’una àrea molt delicada en els temps que corren i que requereix de gran dedicació. Aquest mes ha estat l’alcalde qui ha assumit aquesta regidoria però, segons el batlle, “estem estudiant qui se’n farà càrrec a partir del mes que ve així com quines tasques se li atorgaran a en Robert Mundet”. 

Bagué ha assegurat en declaracions a Cassà Digital i Llumiguia que “se li ha de donar les gràcies a en Sergi Baulida i oblidar el què va passar l’últim ple, ja que això és aigua passada i no ens portarà enlloc discutir-ho”. L’alcalde creu que Baulida “és probablement la persona més preparada que ha passat per aquest consistori i ens ha ajudat molt en el tema econòmic en uns temps tan complicats com aquests i se l’ha de recordar per això”. 

Comentaris

Comenta aquest article