Avui comença la setmana de la música a Cassà

Cultura

Un concert de les joves orquestres de Cassà i Figueres (sis de la tarda a l'església parroquial) encetarà aquesta tarda els actes de la setmana de la música que organitza l'Escola municipal de Música de la sala Galà del nostre poble.

Per vuitè any consecutiu, Cassà de la Selva organitza, del 17 al 22 de març, una setmana dedicada a la música.

Com en edicions anteriors, s’han programat un seguit de jornades musicals amb diferents actes, a les quals tots els alumnes d’instrument de l’Escola de Música participaran amb les seves actuacions, amb un concert diari, perquè pares i mares, familiars i amics puguin assistir a les audicions.

Totes les activitats d’aquesta 8ª Setmana Oberta de la Música es duran a terme a l’Auditori del Centre Cultural Sala Galà, excepte el concert inaugural d’aquest diumenge, 17 de març, amb la Jove Orquestra de Cassà i la Jove Orquestra de Figueres, que tindrà lloc a l’església a partir de les 6 de la tarda.

A més, s’oferiran altres propostes paral·leles pensades per a tots els alumnes de l’escola i el públic en general, com concerts didàctics, tallers, pel·lícules i altres actes de caire cultural vinculats amb la música. La finalitat d’aquesta setmana és oferir unes jornades per transmetre afició i sensibilització pel fet musical i alhora motivar als alumnes amb la seva participació directa en els concerts programats.

La programació detallada d’aquesta 8ª Setmana Oberta de la Música la podeu  consultar aquí i al document adjunt.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article