Els problemes ofeguen la piscina coberta de Cassà

Política

El consistori cassanenc es planteja rescindir el contracte amb l'actual gestora Wellness Empordà, que fa només 7 mesos que s'en fa càrrec. Des de la seva inauguració fa dos anys, i ja des de la seva presentació en fa prop de set, la piscina coberta ha estat un constant maldecap per a l’Ajuntament. L’últim problema que ha sorgit amb l’empresa encarregada de la seva gestió afecta als treballadors, que fins entrat el mes de març no van poder cobrar  les nòmines de gener i febrer. 


Vista la ineficàcia i la poca viabilitat econòmica en la gestió de la piscina coberta, l’Ajuntament busca solucions a curt termini i ja ha anunciat  que s’estan plantejant rescindir el contracte temporal amb l’actual gestora Wellness Empordà i que s’està treballant per fer un plec de clàusules per tal que es presentin altres empreses a concurs per explotar i fer funcionar la infraestructura. Segons l’alcalde, “el que s’ha de trobar és una empresa o grup  que presenti un projecte diferent dels que hi ha hagut fins ara i que sigui viable econòmicament”.

Es tractaria de trobar “una altre manera de gestionar-ho i d’entendre-ho” a partir d’unes bases o cànons que el mateix consistori exigiria per tal de presentar un projecte. En els propers dies es faran públics els avenços i les novetats en la realització d’aquestes clàusules, que podrien conèixer-se en el ple del proper 4 d’abril. 

En tot cas, des de l'Ajuntament també són coneixedors dels problemes que han sorgit periòdicament per poder fer front al pagament dels subministrament (van estar a punt de tallar el corrent elèctric per aquest retard) i no es veu amb optimisme la possibilitat d'aconseguir l'objectiu inicial que l'explotació generi algun ingrés per al poble.

Des del grup d'ERC, el regidor i ex alcalde Carles Casanova ha deixat clar que “nosaltres sempre hem cregut que aquestes instal·lacions són molt vàlides i l’equipament és molt bo i s’ha d’aprofitar”. L’oposició defensa que “si l’empresa gestora no és solvent, s’ha de buscar una alternativa”.
D’altra banda Casanova ha explicat, en declaracions en aquest mitjà, que l’ampliació de socis “és la solució lògica, ja que està clar que si creixen els abonats els problemes es reduiran”, però en tot cas i segons ERC, fer una campanya de captació o preocupar-se per augmentar el nombre de socis “no és una tasca de l’equip de govern ni nostra sinó de l’empresa gestora, que és la interessada i la que se n’ha de preocupar”.

La gestió del mateix Ajuntament, una possible solució
Enric Bagué també ha assegurat en els últims dies que la possibilitat que sigui l’Ajuntament qui es faci càrrec de la gestió de la infraestructura tampoc es descarta, i que en els últims dies hi ha hagut reunions entre els diferents grups polítics per treballar en una mateixa direcció.
 

Comentaris

adentarse cassa
6.

#5 em sembla que el soroll d'aigua que sents només el sents tu. Pot ser que estigui dins del teu cap (esquizofrènia) o que l'aigua l'estiguis remenant tu mateix amb les mans (difamar)

Cassa-neeeen cassa
3.

El que diu el Senyor Carles Casanova no s'ajusta ala veritat ja que les instal·lacions son petites e incomplertes per desembolupar prous activitats que avasteixin un ampli grup de persones per fer viable la bassa.
Ell no vol reconeixer que es una imfraestructura reduida del que es va pensar al principi i que sospito que algun benefici va tenir ERC, Segons tinc sentit.

Jordi Cassa
2.

Si no fos tant car la gent se apuntaria mes. Per menys t'en vas a girona

Comenta aquest article