Txe Roimesser i la seva obra de denúncia social, protagonistes de l'onzè Cicle Joviart

Del 4 al 20 d'abril

Cultura

La plataforma cultural Joviart Cassà inaugura divendres a les 8 a la Sala la Coma l'onzena edició del seu Cicle. Roimesser i la seva denúncia social contra l'actual model universitari en seran protagonistes. Com a activitat complementària, i en reivindicació del Dia Internacional de l’Art, el diumenge 13 d’abril es durà a terme una acció denúncia anomenada ‘Compra la pública’.


El Joviart Cassà és una plataforma de difusió d’art de joves talents amb l’objectiu de facilitar-los l’oportunitat de mostrar les seves obres i apropar l’art a la població. Cada any organitzen el Cicle Joviart, que aquest 2014 arriba a la seva 11a edició.

El proper divendres dia 4 d'abril s'inaugurarà una exposició de denúncia social contra el model universitari 'No damos crédito', obra de Txe Roimesser.

El més destacat serà que, en el marc del Dia Internacional de l'art, el proper 13 d'abril es durà a terme una acció denúncia anomenada ‘Compra la pública’. Els actes del Dia Internacional de l’Art s’organitzaran al llarg de tot el cap de setmana al centre de Girona però també a les comarques gironines.

L'exposició del Cicle Joviart es podrà visitar fins al 20 d'abril.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article