La Sala Centre Recreatiu s'inaugurarà el 22 de maig

El nou teatre ja té data d'inauguració

Cultura

El nou teatre ja ha estat batejat com a Sala Centre Recreatiu i l'alcalde Enric Bagué va anunciar en el Ple d'ahir la data de la seva obertura. Serà el dijous 22 de maig i aquell mateix cap de setmana l'espai ja té previstos diferents actes. 


El nou teatre es dirà Sala Centre Recreatiu i la seva inauguració es durà a terme el dijous 22 de maig. A més, l'alcalde Enric Bagué va explicar en el Ple d'ahir que el mateix cap de setmana ja es duran a terme diversos actes. "Inaugurarem l'espai el dijous 22 de maig i l'endemà els nois i noies de segon de Batxillerat de l'IES hi podran celebrar la seva tradicional festa de cloenda", va assegurar. El dissabte 23 de maig hi haurà una actuació del grup musical Acousters.

Així doncs, després d'un any i tres mesos d'obres, la Sala Centre Recreatiu ja estarà a l'abast per a tots els cassanencs i disponible per a les entitats que en demanin el seu ús. Aquest emplaçament serà gestionat per la Sala Galà conjuntament amb el consistori. 

Cal polir alguns detalls
Bagué va assegurar també al Ple que aquest espai, que es va construir amb una subvenció de l'estat, encara té "coses a millorar", especialment els serveis i el sistema d'entrada, que serà, de moment, "pel mateix bar Centre Recreatiu". 

Comentaris

pedrinho cassa dela selva
1.

aquestt espai teatral esaldriamolt important fa anysra
ra caldriau utilitzaels diners perescolestalleri casa de oficis
i noteatres

Comenta aquest article