Rafel Nadal conduirà una ruta literària per Cassà inspirada en el seu llibre, 'Quan en dèiem Xampany'

Cultura

Aquest dissabte 17 de maig a partir de dos quarts de 12 del matí començarà des de la Plaça Sant Pere una ruta literària teatralitzada pel nostre poble inspirada en el llibre Quan en dèiem xampany de Rafel Nadal. 


‘Cassà, el poble dels taps de xampany’. Aquest serà el títol d'una ruta literària teatralitzada pel nostre poble inspirada en el llibre Quan en dèiem xampany de Rafel Nadal.

L'autor
, juntament amb els actors de Guspira Teatre, Els Trefins i la Cobla del Centre Cultural Sala Galà, recorrerà els principals  escenaris on transcorren les històries i accions del seu llibre.
 
La ruta s’iniciarà a la Plaça Sant Pere, passarà pel carrer Avall, el carrer Major, la Plaça de la Coma, Can Trinxeria, el Carrer Barraquetes, el Passeig Vilaret, el carrer Catalunya, el Puigcogul, el carrer Ample i acabarà a Can Nadal, on finalitza la història de Quan en dèiem Xampany.

Homenatge a la família Nadal
Segons informa l'Ajuntament, el mateix dia i en acabat de la ruta literària, s’homenatjarà a la família Nadal en motiu del 25è aniversari del trasllat de la casa de la vila. L’acte tindrà lloc al pati de Can Nadal i comptarà amb la presència de Josep Maria Dausà, exalcalde de Cassà de la Selva, Jordi Nadal, Francesc Nadal, en representació de la família i Enric Bagué, alcalde de Cassà.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article