Presentació del setè conte de la col·lecció 'Nens d'arreu'

Cultura

L'Escola Aldric presenta el setè exemplar de contes de la col·lecció 'Nens d'arreu'. Es titula "Un Tomb per... L'Est!" i serà presentat pels respresentants de l'escola i amb la presència de l'alcalde Enric Bagué el proper divendres 6 de juny al Teatre de l'escola. 


L'Escola Aldric ha tornat a aconseguir finançament i ha engrescat als seus mecenes per tal d'editar el que és ja el setè conte de la col·lecció 'Nens d'arreu. 

"La Lena vol anar a veure la seva néta, ja escriu i encara no l'ha vist mai... si vols fer possible aquest viatge fes teu el nostre projecte i acompanyan's a fer un tomb per l'Est d'Europa". Aquesta és la història del conte "Un Tomb per...l'Est!", que serà presentat el proper 6 de juny, a dos quatrs de nou del vespre al Teatre de l'Escola Aldric. Aquest acte anirà seguit d'un pica-pica i d'una actuació de la Jove Orquestra de Cassà. 
 
 
El curs 2007/2008 s’inicià aquest projecte intercultural amb l’objectiu de potenciar el respecte i el coneixement mutu entre cultures i l’acolliment de l’alumnat nouvingut. Es tracta d'un element necessari després d’analitzar la realitat sociocultural de la població de Cassà de la Selva.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article