ERC comença a configurar la candidatura per a les properes Municipals de 2015

Política

El grup d'Esquerra Repúblicana de Cassà ha anunciat que a partir del proper 30 de maig engegarà un procés "participatiu i obert a tot el poble" de cara a les Eleccions Municipals de 2015. La primera assemblea serà demà passat, a les 20:00h a la Sala de La Coma. 


Fa poc més d'un mes l'ex alcalde i ara regidor Carles Casanova va anunciar que no seria el candidat d'ERC a les properes Municipals de 2015 i el grup local de Cassà ja comença a fer girar els engranatges de cara a la propera legislatura. A partir de divendres s'inicia el procés per tancar la propera candidatura per presentar-s'hi.

Es duran a terme una sèrie d'assemblees que configuraran una procés participatiu on els republicans esperen recollir propostes entorn de tot allò referent a entitats, cultura, participació i joventut de Cassà de la Selva.

Aquest procés participatiu que engega Esquerra Republicana de Catalunya en la seva secció local al nostre municipi constarà de "diverses assemblees que tractaran els temes de manera sectorial, i on es recolliran totes les propostes d’aquells que hi vulguin participar". 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article