Demà s'inaugura oficialment la Sala Centre Recreatiu

Cultura

L'acte oficial, que s'havia endarrerit uns dies, serà demà divendres, 6 de juny, a les 20:00h del vespre. Des de demà i durant tot el cap de setmana hi haurà un seguit d'actuacions musicals, portes obertes i espectacles varis. 


El dia de la inauguració oficial de la nova sala de teatre del Centre Recreatiu es va haver d'ajornar, però aquest cap de setmana es durà a terme aquest acte. 

La inauguració començarà divendres a les 8 de la tarda i tot seguit hi haurà l'actuació del grup Sweet Swing, amb música swing dels anys 30 i 40.

Un cap de setmana complet
L'endemà hi haurà un nñumero de l'il·lusionista internacional Xevi, amb el seu espectacle "De Cassà al món", i el diumenge 8 de juny, portes obertes d'11 del matí a 2 de la tarda, amb espectacle de circ i malabars cada mitja hora a càrrec de la Cia. Cirquet Confetti i el seu espectacle "Miss Umbrel·la". El mateix dia a les 8 del vespre el grup Acousters presentaran el seu segon disc "De primavera i ràbia". 

L'Ajuntament informa que "les persones que havien comprat o reservat entrades pels actes se'ls canviaran per a les noves dates o se’ls abonarà l’import. Per a més informació cal que us adreceu al Centre Cultural Sala Galà, c/ del Molí, 9, tel. 972 46 28 20 o info@salaga.cat".
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article