Brillant presentació del segon disc d'Acousters a la Sala Centre Recreatiu

Cultura

Amb una gran èxit i la sala pràcticament plena, el grup gironí Acousters va presentar diumenge el seu segon disc "De primavera i ràbia", al Centre Recreatiu. El grup està format per per Marta Pérez (guitarra i veu), Albert Ramos (baix), Gerard Parés (bateria), Carles Camós (teclat) i David Abad (guitarra i veu).

La cantant cassanenca Marta Perez, vocalista del grup,  va mostrar el seu agraïment a tota la gent que havia col·laborat en l'edició del segon CD del grup, a partir d'un projecte Verkami i a tots els assistents al teatre que van donar suport incondicional al grup. 

Acousters va oferir un concert potent que va posar a prova les condicions de la Sala Centre Recreatiu per acollir concerts de rock. L'audició va funcionar i va evidenciar la qualitat del so del grup que va desgranar al llarg del concert les cançons del seu nou disc, amb algunes del primer, Darrere la porta.

L'estrena d ela Sala Centre Recreatiu es va dur a terme el cap de setmana passat amb diverses actuacions per  a públics diversos. Diumenge al matí es va fer jornada de portes obertes amb  l'espectacle del circ Confetti dedicat especialment a la mainada.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article