Marc Mascort anuncia que no es tornarà a presentar a les eleccions municipals

Política

Segons ha declarat a ràdio Cassà, Marc Mascort no serà el cap de llista del SI a les eleccions municipals que es faran d'aquí a onze mesos, el maig del 2015.

En declaracions a ràdio cassà, Marc Mascort ha anunciat la seva decisió. "Ja fa temps que tinc presa la decisió però ha arribat el moment de dir-ho: faig un pas enrere i no continuaré la propera legislatura a Solidaritat." Així ho ha enunciat Marc Mascort, regidor de SI a Cassà, que ha afegit que "estic engegant un projecte laboral propi i necessita dedicar-li molt més temps".

Pel que fa al futur de Solidaritat a Cassà de cares a les properes municipals, Mascort ha dit que "la decisió encara està per acabar de prendre". El cap de llista de SI considera que varen començar el projecte "amb visió de futur" però "mai se sap" i actualment estan fent reunions i parlant amb Solidaritat de Girona per arribar a una conclusió.
Mascort ha afegit que creu que, tot i que la situació sociopolítica ha canviat molt els darrers 4 anys, el projecte de Solidaritat encara té sentit perquè és "transversal" i, a més, diu, "fins que no s'hagi assolit la independència sempre té sentit un projecte que vol lluitar per ella". 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article