Esquerra Republicana celebrarà l’Onze de Setembre amb l’ofrena a Josep Dalmàs, darrer batlle cassanenc de la República

Política

La secció local d’ERC Cassà celebrarà la diada al poble amb un acte d’homenatge a Josep Dalmàs, darrer batlle cassanenc de la República, que tindrà lloc a les 12 del migdia davant del seu monument a la plaça de davant l’INS de Cassà.


La formació municipal considera que els actes de celebració s’han de limitar per facilitar l’assistència als esdeveniments organitzats a nivell nacional per l’Assemblea Nacional Catalana.

A banda de la tradicional ofrena de cada Diada al monument dedicat a Josep Dalmàs, també es lliuraran els premis que porten el seu nom i dels quals es celebra aquest any la desena edició. Amb aquests guardons, ERC premia diverses persones i entitats del poble per la feina feta en diferents àmbits.

Coincidint amb aquesta efemèride es comptarà amb l’assistència de Carles Torrent, autor del monument, que explicarà el significat que representa.

Segons informa ERC, l’acte tindrà lloc a les 12 del migdia davant del monument a Josep Dalmàs, a la plaça de davant de l’INS Cassà, amb el programa següent:
Introducció a càrrec de David Vila, president de la secció local d’ERC.
Parlaments a càrrec de Joan Riera, membre de l’ANC.
Explicació del monument a càrrec de Carles Torrent, autor del monument i artista.
Lliurament del X Premi Josep Dalmàs a càrrec de Carles Casanova, actual cap de llista d’ERC.
Cant dels Segadors i petit refrigeri.

També se substituirà l’estelada que oneja al pal de darrera el monument per una de nova, convençuts que el proper cop que es canviï ja serà en una República Catalana Independent.

La secció local d’ERC Cassà convoca tots els ciutadans a participar als actes institucionals organitzats a Cassà, a la marxa de torxes per la independència que l’ANC de Cassà celebrarà el dia 10 a les 21:30, i a la gran V que l’ANC ha convocat a la tarda a Barcelona.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article