Tret de sortida de la Fira de Campllong

Avui al migdia s'ha dut a terme la inauguració oficial

Política

En la seva XXXI edició, l'estrena de la Fira Comarcal de Primavera ha comptat amb la presència de moltes personalitats polítiques per dur a terme l'acte oficial d'inauguració. L'alcalde del municipi, Lluís Freixas, ha presentat el certàmen juntament amb el vicepresident de la Diputació, Miquel Calm, el president del Consell Comarcal, Jaume Busquets, i el director de Serveis Territorials del Departament d'Agricultura, Vicenç Estanyol. 

 Gran ambient i bona afluència de públic en la primera de les dues jornades de la Fira Comarcal de Primavera de Campllong. Avui s'ha donat el tret de sortida a un certàmen que és històric no només a les comarques gironines, sinó també arreu de Catalunya.

En l'acte oficial d'inauguració, l'alcalde de Campllong Lluís Freixas ha volgut agraïr el suport rebut per les entitats i ha desitjat "que el bon temps acompanyi a la fira en aquest cap de setmana". 
Jaume Busquets, president del Consell Comarcal del Gironès, ha volgut destacar  el "mèrit que té el poble de Campllong, que amb només 500 habitants és capaç de moure tota aquesta gent i ha triomfat amb una fira que ja és històrica".
En la mateixa línia, el vicepresident de la Diputació Miquel Calm ha assegurat que la fira és una referència i també ha volgut "demanar que el temps aguanti no espatlli una festa com aquesta".
Vicenç Estanyol, que des del febrer és el nou director de Serveis Territorials del Departament d'Agricultura, ha tancat els parlaments felicitant al poble de Campllong i ha reivindicat el sector agrícola assegurant que "és un sector que mou molta massa social, tal i com es pot comprovar en aquesta fira, i que engloba mots altres serveis, per tant no es pot deixar mai de banda". 

Moltes personalitats polítiques no s'han volgut perdre aquest acte. Entre ells, parlamentaris i alcaldes dels municipis propers. L'alcalde de Cassà Enric Bagué també ha assistit a la inauguració. 

Exposició, concurs de pintura i de paletes

Entre els actes i les activitats que s'han dut a terme aquest matí, hi ha hagut un consurs de pintura ràpida i un concurs de paletes, que aquest any complia setze edicions. Aquestes dues activitats han tingut un bon nombre d'inscrits, juntament amb el concurs morfològic de burro català. A les 12 del migdia d'ha fet l'acte inaugural i a partir de les tres de la tarda comença la mítica tractorada de tractors antics, el Trofeu Agility, etc. 

Entre les exposicions es pot veure, com sempre, material agrícola, expositors de diferents empreses, remaderia, embotits... Demà diumenge és quan s'espera més afluència de públic al recinte firal, que espera unes 30.000 persones al llarg del cap de setmana. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article