Llop Gestió Esportiva es farà càrrec de la piscina des d'avui i durant tres mesos

Fins que es pactin les clàusules del concurs

Política

Es tracta de l'empresa que gestiona la piscina coberta La Corxera, de Sant Feliu de Guíxols. Aquesta gestora es farà càrrec de l'explotació del recinte fins que s'estableixin unes clàusules per entrar a concurs d'aquí a tres mesos. 

Després de la renúncia de Wellness Empordà, la gestió de la piscina entrarà en un parèntesi de tres mesos des d'avui a les 14:00h del migdia. Llop Gestió Esportiva serà l'encarregada de dirigir la infraestructura mentre l'Ajuntament treballi per redactar unes bases de cara al concurs, que s'obrirà a totes les empreses que vulguin optar a la seva explotació. 

Segons ha explicat l'alcalde Enric Bagué a aquest mitjà, "la referència més clara que tenim d'aquesta empresa és que s'encarrega de La Corxera, a Sant Feliu". Bagué, tal i com ja va avançar en el ple del passat 4 d'abril, ha assegurat que "treballarem amb tots els grups polítics per intentar pactar unes clàusules per a un futur concurs, que estarà obert a totes les empreses que vulguin gestionar la piscina coberta".

L'alcalde espera que l'empresa que d'aquí a tres mesos se'n  faci càrrec de forma definitiva hi estigui "per un llarg període de temps", ja que "si els requisits estan  ben clars de cara a poder-se presentar al concurs, després no hi ha d'haver problemes ni confusions". 

Aquest migdia hi haurà una reunió on es farà el traspàs i es presentarà la nova empresa als treballadors, amb la presència dels representants del consistori cassanenc. Llop Gestió Esportiva mantindrà a tots els treballadors que actualment estan en nòmina a la piscina coberta. 

Comentaris

Maggie T. Cassà de la Selva
1.

Que Déu els agafi confessats, amén.

Comenta aquest article