Es negocia un pacte d’estabilitat a l’Ajuntament

Política

Representants de les quatre forces polítiques a l’Ajuntament de Cassà (CiU, ERC, PSC i SI) estan negociant la possibilitat d’arribar a un acord d’estabilitat o a un pacte de govern unitari per als dos anys que queden de l’actual legislatura.

Segons ha sabut Cassadigital l’alcalde de Cassà, Enric Bagué, des de fa uns dies ha anat convocant de manera individual als diferents representants dels grups municipals per plantejar l’opció d’entrar al govern municipal en un futur govern d'unitat. Atesa la  bona disposició inicial dels tres grups de l’oposició a participar en aquest projecte, aquesta setmana s’han reunit els representants de tots els grups de forma conjunta per plantejar la possible alternativa a l’actual govern minoritari de CiU que té sis regidors dels tretze que hi ha al consistori.

Tot i la receptivitat inicial de tots els grups, la resposta definitiva dependrà de les opinions de les agrupacions locals dels diferents grups municipals que es trobaran en els propers dies.

Actualment, un cop aprovat el pressupost  i decidides les obres que  aniran al PUOSC, l’Ajuntament de Cassà no  presenta una situació de col·lapse i el cert és que  habitualment  pot aprovar tots els punts que es presenten al ple, per la qual cosa  a més d’un pacte de govern unitari es planteja la possibilitat  de firmar un acord d’estabilitat que permetria garantir el funcionament municipal dels dos anys de legislatura municipal que queden, sense  implicar l’entrada de nous membres al govern.

La decisió es prendrà en les properes setmanes, ja que els representants dels diferents grups han acordat una nova reunió per enllestir l’acord, si s’escau, abans de l’estiu.

Comentaris

rc
10.

# 9 # Entenc, entenc. La millor manera de no equivocar.se és " no fer res"??????? Llavors ..... i una que...??????????

Cassa cassa
9.

#8 I els que volen,ERC, varen portar el poble a la deute de 2.000.000 €.....No busqui aliat per el sue partit. Que governi el que va rebre mes vots i consensui amb els altres.
Qui va fer la piscina?qui va fer el PAV3?QUi va fer elcarrer major?Qui va començar el local de les arts esceniques?qui va signar el contracte amb les escombreries?qui va malvendre la barredora que teniem? UN BON ALCALDE....i una m...

oient
8.

Regidor d'hisenda? doncs per mi la postura és clara,al pressupost de 2013 hi varen votar a favor dos grups CIU i SI ,per tant ,d'ells mes que de ningú és la responsabilitat de tirar.l'ho endavant.
A dia d'avui la regidoria d'Hisenda està en mans de CIU, si des del propi grup de ciu ,no volen/poden /saben dirigir el vaixell, i per tant es creu que hi ha d'haver un canvi,només queda l'opció
que SI faci un pas endavant.

rc
7.

# 4# 6 # I encare no és a l`Ajuntament treballant per al poble??????

Cassa cassa
6.

#5 Ni tens clar qui va anar a la reunio secreta i no ten memoria, el regidor que anomenes va ajudar a fer mes gran el forat economic que patim els cassanencs. Si es que tu ja hem dones la rao. jejeejejj

Comenta aquest article