Bongo Botrako, cap de cartell del programa musical de Barraques per la Festa Major 2013

Política

Abans de l'acte oficial de presentació de tot el programa de la Festa Major 2013 que es farà probablement la setmana que ve, l'Ajuntament i la Comissió de Festes han presentat avui al matí a Can Nadal el programa musical de les Barraques 2013 en el que destaquen les actuacions de Bongo Botrako i Stromber's. 

Aquest matí s'han donat a conèixer totes les actuacions que acolliran enguany les Barraques de Cassà. La implicació dels joves de la Comissió i l'Ajuntament ha estat novament clau per oferir un cartell de qualitat i atractiu en uns temps difícils. 

El grup 'estrella' d'aquest programa és Bombo Botrako, que actuarà el dissabte (a la 01:30h) i presentarà el seu segon àlbum "Rovoltosa". Aquest reconegut grup musical és autor de la famosa cançó "Cada dia sale el sol-xipiron", entre d'altres. Però aquest no serà l'únic atractiu d'un cartell que compta amb altres aristes de prestigi com "Strombers" (divendres, a les 02:00h), "Turrai" (dissabte, a les 00:30h) i l'Orquestra "Mitjanit" (diumenge, a les 23:30h). 

L'elecció de l'hereu i la pubilla, diumenge a les Barraques
La principal novetat que presenten les Barraques 2013 és que acolliran la votació i l'elecció de l'hereu i la pubilla d'enguany. Tradicionalment, l'elecció era el vespre de dilluns, aprofitant l'actuació de La Selvatana (l'any passat es va fer a l'Aldric), però aquest any l'hereu i la pubilla es decidiran la nit de diumenge a les Barraques. Es podrà votar durant unes hores i a les 00:00h ja s'haurà escollit.

Precisament abans de les votacions, hi haurà una altra novetat, un monòleg. Es tracta de l'actuació "Algun suggeriment resolutiui coherent que no sigui un estat independent?", protagonitzada per Quim Vila, i que farà més amena i original la nit de diumenge (a les 22:00h). 

La 'bomba' és... Josmar Girona!
La gran sorpresa que avui s'ha fet oficial a la Roda de premsa és l'aparició del mític 'showman' Josmar. Aquest personatge visitarà les Barraques el dissabte quan ja gairebé surti el sol (a les 06:00h).

Ayach, "satisfet" amb el programa
Avui a la Sala de Plens de l'Ajuntament hi ha hagut representació de la Comissió de Festes, de l'Àrea de Joventut i d'una de les Barraques (la de la U.D. Cassà). El regidor Eduard Ayach ha dit que "hem fet un esforç per portar grups de qualitat i oferir un bon cartell tot i els temps que estem vivint, i creiem que serà un èxit, ja que tenim un 'plat fort' cada nit (la del divendres, dissabte i diumenge". 

El programa és el següent: 

Divendres 24 de maig:
VUIT (00:30h)
STROMBERS (02:00h)
OFFEN DJ’s (03:30h)

Dissabte 25 de maig:
TURRAI(00:30h)
BONGO BOTRAKO (01:30h)
SHOW MUSIC DJ (03:30h)

Diumenge 26 de maig:
QUIM VILA (22:00h)
ORQUESTRA MITJANIT (23:30h)
Elecció de l’HEREU i la PUBILLA de Cassà 2013 (00:00h / mitja part del ball)

Comentaris

aplanat Cassà
11.

Jo crec que en Josmar no ve a actuar, si no no entenc com és que ho fa a les sis de la matinada. Com a mínim, amb la turca que portarà tothom no es notará si ho fa bé o no

Jordi Cassà
10.

Jo ho tinc molt clar.

Agradarà o no l'estil, els grups escollits i tot plegat, però considerant la que està caient a tot arreu ha quedat un programa molt arreglatt i, sigui o no sigui del meu gust, haig de dir que crec que és molt més que encertat.

Això sí, considero que hi ha una taca que ofuscarà tota la resta, i em sabrà molt greu d'aquí uns anys parlard'aquesta Festa com la de "l'any d'en Josmar" i no de l'any del debut dels Turrai o del brillañt centenari de la Selvatana.

Algú em va dir l'altre dia que, encara que fos per criticar, ja n'estàvem parlant, i que això era el que es buscava... de debò és això el que es busca? En quin moment ens hem tornat una discoteca de poble de costa? Em creia en un poble amb gust, encara que no fos el meu, però amb gust.

Garratibada i esmaperduda Cassà
9.

De tranquila ho estic Maria...i no critico la festa major, només la desafortunada contractació de´n Josmar, que continuo pensant que no ens la mereixem, referent al teatre, amb molt de gust pagaré els 12€ de l´entrada per veure actuar uns professionals qualificats, el "nostre convidat" ni que me´n paguessin el doble l´aniria a veure i molt menys a escoltar... en el fons estem d´acord, dius que no seràs tu qui defensis l´actuació d´aquest "artista" a Cassà, i jo et dic que també em quedarè al nostre poble i assistirè a tots els actes que pugui.
Bona Festa Major a tu i a tots els cassanencs i visitants.

Miau Cassa
8.

No us vulgueu enganyar, la bolba de la festa és Bongo Botrako

maria cassa
7.

#5 benvolguda Garratibada i esmaperduda ,
No seré jo qui defensi portar en Josmar a la festa, però el que no expliques és que per la "magnífica" obra de teatre que han programat els de llagostera, hauran de pagar 12 !! eurus per entrada!! o sigui que tranquils... que si ens posem a criticar la festa d'entrada...
Apa, jo si que em quedaré per la festa i intentaré assistir a molts actes.

Comenta aquest article