Comencen els actes de deu anys de la Sala Galà

Política

Divendres, a les 19:30 a l’auditori Sala Galà es celebrarà l’acte institucional per commemorar els 10 anys de vida d’aquest centre cultural amb la presència del director de Serveis Teritorials de la Generalitat,  Antoni Baulida, l’alcalde de Cassà, Enric Bagué i el regidor de Cultura, Eduard Ayach, en un acte obert a tothom. 


La Sala Galà compleix enguany la seva primera dècada d’història i ho vol celebrar amb la organització d’una sèrie d’iniciatives de lleure, que comencen demà dijous. El gruix de les activitats es durà a terme durant aquest proper cap de setmana.

Demà a les 20h a la Biblioteca es dóna el tret de sortida a les iniciatives amb l’activitat “Vinoteca-maridatge, entre la literatura i el vi”, que comptarà amb l’actriu Olga Cercós i l’escriptor Miquel Martin com a amfitrions.

Divendres a les 17:30, l’art sortirà al carrer amb l’activitat “Tots fem el Centre Cultural Galà”, que anirà a càrrec de l’EMAC i farà tallar el carrer del Molí per la ocasió. A les 18:00, Olga Cercós dirigirà “L’hora del conte” amb la lectura de Llegendes del poble de Centfocs. I tot seguit, a les 19:30h, hi haurà l’acte institucional més important del cap de setmana, que commemorarà oficialment els 10 anys d’història del centre cultural Sala Galà.

Les intervencions d’Antoni Baulida, Enric Bagué i Eduard Ayach serviran per valorar els objectius i les sensacions que ha generat el centre en aquesta dècada. Just després dels parlaments, es visualitzarà la pel·lícula El maquinista de la General, en motiu dels 25 anys del Cineclub 8 ½.

El dissabte, des de les 10h del matí i fins les 14h, es durà a aterme la jornada de portes obertes, on es podrà visitar l’escola d’art, de música, l’auditori, la biblioteca i tot l’equipament d’aquest centre municipal. 

Hi haurà moltes altres activitats durant el cap de setmana i que s'allarguen fins al 5 de juny. Podeu Consultar-les al programa que adjuntem a la dreta d'aquesta notícia. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article