Rentat de cara a la Coma

Política

La plaça de la Coma ha estat notícia en l’últim mes per les intervencions que se li han fet. Després d’enderrocar l’antic sortidor i asfaltar-ne tot el voltant, ara ja es dóna per finalitzada l’actuació a la zona fins després de la Festa Major. Està previst que llavors es guarneixi la plaça i es faci més estètica canviant les jardineres. 


L’alcalde Enric Bagué ha parlat amb cassadigial per explicar que “la intervenció a la Coma s’ha fet gràcies a una subvenció de 20.000€ de la Diputació: "estem satisfets del resultat i ja la donem gairebé per finalitzada”. Sobre la possibilitat de posar tota la plaça al mateix nivell, Bagué creu que “és una actuació que costaria molts diners perquè s’hauria d’enderrocar tota la plaça i de moment ho descartem totalment, l’únic que potser hi farem serà canviar les jardineres per fer-la més estètica”. El batlle assegura que “ara la Coma està arreglada i creiem que ha quedat molt bé”.

Adéu a la font, asfaltatge i rampa habilitada
Les obres més significatives han estat l’enderrocament de la font, l’habilitació de la zona on abans hi havia el sortidor amb una rampa per facilitar l’accés a la plaça i el nou asfaltatge, que ha inclòs nova senyalització i repintar-ne la superfície.

També s’ha afegit un pas de vianants que va des de l’antic quiosc Can Benet fins la nova rampa, on abans hi havia la font. 

Comentaris

Un de cassa cassa
4.

Avui e passat per la coma i ...que voleu que vos digui... l'enllaç del carrer major amb la plaça queda una mica xapuça i el pas de vianants una mica forçat. Però ja està fet!!
El passeig si que es caotic els dies que plou i seguents, sap greu per els que posen les parades

aplanat Cassà
3.

Jo aposto per una plaça tova que no s'enfangui quan plou. Ape, a veure què sabeu fer

votador Cassà de la Selva
2.

Tot vindrà, la plaça principal es la de la Coma, val més que els tècnics de l'Ajuntament ho estudiïn bé i després facin l'actuació mes adient.Al meu entendre però s'hauria d'evitar fer una plaça dura.

Un de cassa cassa
1.

Aquests diners es podrien molt be fet servir per el passeig i així poder solucionar el problema de la sorra quan plou.

Comenta aquest article