S'han lliurat els premis del concurs "A l'abril, cada paraula val per mil"

Cultura

Aquest dimecres, 15 de maig, a la 1 del migdia, ha tingut lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Cassà de la Selva el lliurament de premis del concurs que es va dur a terme en aquest municipi del 15 al 28 d'abril, organitzat pel Servei Comarcal de Català del Gironès (CPNL), amb la col•laboració de l'Ajuntament de Cassà de la Selva i la Unió de Botiguers.

 Durant aquest període els establiments van tenir en un lloc visible un cartell on s'explicava l'etimologia d'una paraula relacionada amb un dels seus productes i paral•lelament es va realitzar un concurs entre la població.

Hi van col•laborar 43 establiments i 100 persones van participar al concurs, de les quals 52 van respondre correctament totes les qüestions.

Els guanyadors han estat: Norma Camarillas, Raquel Tena, Marta Reverter, David Gómez i Arnau Gamell, que han rebut de mans de l'alcalde, Enric Bagué, un lot de productes cedits desintessadament pels establiments participants.

A partir d'ara, els cartells de la campanya estaran exposats a l'Espai Jove L'Escorxador.

La iniciativa ha estat valorada molt positivament tant pels organitzadors -per la contribució a la conscienciació sobre la diversitat lingüística que ha representat-, com pels comerciants -per la dinamització del sector comercial que ha provocat-, o pels centres d'ensenyament, que van contribuir activament en la difusió de l'acte i la motivació dels alumnes a participar-hi.

Amb aquest acte, es tanquen les activitats que es van programar sobre diversitat lingüística en aquest municipi al voltant de la Diada de Sant Jordi.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article