Cassà comença a respirar Festa Major

Cultura

Divendres que ve amb la cercavila de la civada i la repicada de campanes comença la Festa Major d'enguany que tindrà una especial dedicatòria als cent anys de la Cobla Orquestra Selvatana.

Aquest dies diversos carrers de Cassà estan ben animats amb els veïns que els engalanen per fer viure més intensament l'ambient de Festa Major  i participar en el cocurs que enguany ha convocat l'Ajuntament.

L'obertura oficial de la festa serà el pregó, que es farà a can Trinxeria, a les 9 del vespre, i anirà a càrrec del periodista Robert Roqué, autor, fa 25 anys, del llibre sobre els 75 anys de la Selvatana.

El mateix divendres tindrà lloc la Nit dels Músics que enguany -si el temps ho permet- es durà a terme al Passeig Vilaret amb una monumental cobla formada per més de 120 músics que recordaran els cent anys de la Selvatana.

També hi haurà una exposició sobre el centenari de la Selvatana a can Trinxeria on també es podrà visitar una mostra sobre els deu anys del ParcArt. També aquests dies s'estan posant diverses escultures del parc al pati de can Trinxeria i a la plaça de la Coma per celebrar aquest aniversari.

Podeu torbar aquí tot el programa de la Festa Major d'enguany.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article