Reconeixement als millors esportistes cassanencs de la temporada

Quarta edició de la gala de l'Esportiu de Ràdio Cassà

Cultura

Divendres al vespre, al teatre Puig d'Arques, es va celebrar la quarta edició de la Gala de l'Esport cassanenx, que va distingir els millors equips i esportistes locals de la temporada 2012/13. Van tenir un guardó especial l'equip femení d'hoquei patins i l'exfutbolista Joaquim Boadas Esparch.

La Gala la van presentar els conductors del programa de Ràdio Cassà, l'Esportiu, Ramon Codina, Enric Puig i Eduard Llinàs i va tenir de pròleg una actuació musical amb la intervenció de la jove cantant Sira Vilallonga, acompanyada al piano per Xevi Vallès, que van oferir un breu i aplaudit recital.

Tot seguit es van atorgar els diferents guardons, que reconeixen la tasca dels darrers mesos i que es seleccionen a parir de les propostes dels propis clubs locals.

En la gala d'aquest any els guardonats van ser:
Paco Lopez, em hoquei sobre patins

Pol Rabert, en futbol

Laura Cañet, en patinatge artístic

Laura Pibernat, en tennis taula

Lluís Tarrés, en bàsquet

L'equip cadet masculí en taekwondo

A més es va atorgar un guardó especial a l'equip femení d¡hoquei patins que aquesta temporada s'ha recuperat al nostre poble, i a Joaquim Boadas, exjugador del Cassà, Castelldefels, Llagostera, Sant Andreu... entre altre equips, que s'ha retirat de la competició... si bé durant la gala va anunciat que si a Cassà es potenciava un equip fet amb jugadors del poble, ell estaria disposat a reincorporar-se al futbol.

L'acte el va tancar l'alcalde de Cassà, Enric Bagué, que va fer esment del bon nivell de  l'esport local amb equips en grans categories i jugadors individuals que arriben a títols mundials  i va demanar que els pares, clubs,i entrenadors continuïn donant suport a la pràctica esportiva al nostre poble.

Comentaris

Comenta aquest article