Els alumnes dels cursos de català fan una excursió a Banyoles

Cultura

Els alumnes dels cursos de català de Cassà de la Selva i Llagostera fan una excursió a Banyoles per cloure les activitats d'aquest quadrimestre

L'excursió va servir per cloure els cursos de català de Cassa, Llagostera i Banyoles i el programa Voluntariat per la llengua d'aquests municipis i de Girona i Salt

L'autocar va sortir de Llagostera i, després de parar a Cassà i Girona, va arribar puntualment a Banyoles a l'hora prevista.

La primera i principal activitat va ser la caminada popular per fer la volta sencera a l'estany, seguint les explicacions d'Isabel Roura, que va fer de guia durant el recorregut.

A continuació es va fer un dinar on vam poder compartir plats de diversos països en un entorn de gran bellesa paisatgística i en un clima distès i totalment lúdic. Després de dinar, el Tren Pinxo ens va portar al centre de la ciutat i vam poder conèixer els llocs més emblemàtics de la capital del Pla de l'Estany.

Després de la diada de germanor, vam tornar als llocs de partida.

Els participants, alguns dels quals no hi havien estat mai, van comentar entusiasmats que els havia agradat molt la sortida i que volien repetir l'any vinent.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article