Dimecres comença el cicle de cinema a la fresca

Cultura

Dimecres que ve amb la projecció del darrer film de James Bond, Skyfall, comença a Cassà el cicle de cinema a la fresca a la plaça de la Coma.

Les sessions estan organitzades pel cineclub vuitimig i es faran els dimecres a les deu del vespre i s'integren a les sessions d'activitats d'estiu a l'aire lliure que s'enceten avui a la Coma amb l'actuació de Claret Papiol.

El Cineclub Vuitimig oferirà les pel·lícules següents: el dimecres 3 de juliol, es projectarà Skyfall; el dia 10, Les aventures de Tadeo Jones; el dia 17, Grease; el dia 24, Lo imposible, i el dimecres, 31 de juliol, Passi el que passi. La darrera sessió serà el dimecres 7 d’agost, i es projectarà la pel·lícula Iron Man 3.

Altres activitats d'estiu
El cicle Solfejant presentarà en el seu desè any  un seguit de propostes musicals molt diverses i de gran qualitat pensades per a tots els públics. Així, el dijous, 4 de juliol, s’hi podrà veure el documental: Sant Andreu Jazz Band - A film about kids and music; el dia 11, Tutti Veus, en concert; el dia 18, l’Òpera de Sant Cugat; el dia 25, Neus Mar - A contracorrent; el dijous, 1 d’agost, la Barcelona Jazz Orquestra & Susana Sheiman, i per últim, el dia 8, el concert Selvatana, cobla i veus, amb motiu dels actes del centenari d’aquesta cobla orquestra.

Les activitats de divendres Gresca a la fresca portarà,  el 5 de juliol, Els Panxuts; el dia 12, el grup de versions SinVerguenzas, el dia 19, el grup de percussió cassanenc Retruny; el dia 26, el grup de música tradicional TresG; el dia 2 d’agost, el grup local Turrai; el dia 9, l’espectacle Fruit de la passió de la Cia La Minúscula; el dia 16, la Dj Lavy Dala, i finalment, el divendres, 23 d’agost, el Mag Fèlix.

Dins d’aquesta programació d’estiu s'afegeix aquest any el Festival Emergent 2013, que portarà una actuació a Cassà el dissabte, 6 de juliol, a les 22.00 h. El festival es farà al parc de l’Estació, amb el programa següent: Empty Cage, Blaumut i Núria Graham (música); Roc Casagran (poesia); Mag Edgard (màgia); Pepa Plana (clown) i David Julià (foto-sketch).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article