Premi Extraordinari de Batxillerat per a un alumne de l’INS Cassà de la Selva

Cultura

L’alumne de l’INS Cassà de la Selva Adrià Galan Gadea ha obtingut un dels 23 Premis Extraordinaris de Batxillerat 2013 que s’han donat a nivell de Catalunya. Properament participarà en la fase estatal d’aquest premi, que tindrà lloc a Barcelona en una data per determinar. 

Aquesta distinció li dóna dret a l’exempció de les taxes universitàries el primer curs, la inscripció gratuïta d’un curs d’idiomes a l’EOI i una estada a l'institut de recerca de Catalunya relacionada en l'àmbit de la carrera que estigui cursant durant els estudis universitaris.

Els Premis Extraordinaris de Batxillerat són el reconeixement oficial dels mèrits dels alumnes que demostren una preparació excel•lent en l’etapa del batxillerat.

El reconeixement, a més de constar en l’expedient de l’alumne i de permetre l’exempció de les taxes universitàries per al primer curs, dóna dret a optar als Premis Nacionals de Batxillerat. Va dirigit als alumnes matriculats aquest curs 12-13 en el segon curs de batxillerat, i el requisit acadèmic imprescindible és tenir una qualificació mitjana de tot el batxillerat igual o superior a 8,75.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article