El conseller d'Interior visita Cassà de la Selva

Política

Ramon Espadalé ha estat aquest matí a l'Ajuntament per signar el conveni d’adhesió a la xarxa “Rescat”. El conseller ha estat acompanyat de l'alcalde del municipi, Enric Bagué, el regidor de Governació Josep Maria Mir, el cap de la policia municipal de Cassà i d'altres personalitats de l'àmbit oficial de la seguretat i prevenció de la Generalitat. 


El conseller d'Interior Ramon Espadalé ha arribat a les 10h del matí a l'Ajuntament, on l'esperaven l'alcalde i el regidor de Governació, i ha procedit a signar el conveni i també el llibre d'honor del municipi. 

El motiu de la visita oficial ha estat fer la signatura del conveni amb la xarxa "Rescat". Tal i com ha explicat el regidor Josep Maria Mir a aquest mitjà, "tots els cossos de seguretat estaran adherits a la mateixa manera de comunicar-se internament. Aquest conveni l'han firmat també molts altres municipis i es tracta d'una millora en comunicació".

El regidor creu que serà molt positiu per millorar tecnològicament el cos de policia, ja que "se substituiran els típics 'walkies' que fèiem servir i s'estaven quedant obsolets, aquest servei donarà la facilitat de comunicar-se amb qualsevol cos de seguretat de manera directa". Els aparells seran més "sofisticats i adequats ".

També s'haurà d'instal·lar, segons Mir, una "antena que permeti que els nous aparells i la nova comunicació funcioni amb estabilitat i fiabilitat". 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article