Recta final de les obres del nou teatre

Política

Tot i que l'obra en sí es finalitzarà abans que s'acabi aquest any, tal i com estava previst, la inauguració no es celebrarà fins a principis de 2014. Al pressupost del teatre no s'hi contemplaven la il·luminació, el so i material tècnic, que s'hauran d'instal·lar un cop acabades les obres.

Les obres del nou teatre situat al darrere del Centre Recreatiu -a la zona de l'antic cinema- van començar al mes de gener i ja es troben en un estat avançat. S'ha acabat de col·locar el sostre, l'escenari ja és del tot visible, s'han instal·lat unes escales i una passarel·la a la part superior del recinte i ja s'està començant a fer el pati exterior, on s'hi plantaran tarongers i s'hi habilitarà un magatzem.

Tot i que s'estan complint els terminis previstos i es conclourà l'edificació abans que s'acabi el 2013, no serà fins al gener o el febrer de l'any vinent quan l'Ajuntament inaugurarà aquest nou espai cultural.

Segons Enric Bagué, quan es finalitzi l'obra "s'haurà d'esperar una mica" ja que "la Junta del Centre Recreatiu té prevista també una reforma d'un espai a la zona del pati interior (un magatzem al lateral de la zona exterior) i fins que no s'acabi tot plegat no ho inaugurarem".

A més, l'alcalde assegura que "a la subvenció que ha permès aquest obra no hi estaven previstes algunes despeses que haurem d'assumir nosaltres, com la il·luminació, el so i l'acondicionament de la sala. És un fet que ja sabíem des del principi i que farà endarrerir unes setmanes la inauguració".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article